Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Syn, pozdrav do tebe i do Mr. Perfect aka Branca, ete se vide nekogava mok. So koj um dava 6 milioni plus Muntari? :icon_lol: Toa ti e isto, ko da baras od Liverpul 10 milioni evra + Masch za Muntari :), ostavi toa nemame igrac kako Mota, a ako cekame se na mota, koj pak se operirase, i ke se operira uste 4 pati do krajot na sezonata super ke sme.

A ako pak dojdat Inler, Kajt, Ledesma ili nekoj cetvrt od ovoj kalibar na igraci, oficialno Branca e najglup od siot staf na Inter.
Suarez, Torres, Svajnstajger, De Rosi, ako ne e nekoj od ovie, podobro nikoj da ne e. Kako samo mi idese da go frlam lap-topot niz vrata koga citav deka pratile ponuda PO FAKS???! Da ne se plasi od avioni Branca?

Mnogu neseriozno postapivme ovoj transfer period, izgleda se nadevavme deka nema da ni dadat nikoj igrac, zatoa i tolku bledo seto toa bese. Za Liga na Sampioni mi se ovie transferi vazni, pa za seria A, da imav sea milion evra ke gi staev na Inter.

Inler or Ledesma...of lele

Syn, pozdrav do tebe i do Mr. Perfect aka Branca, ete se vide nekogava mok. So koj um dava 6 milioni plus Muntari? :icon_lol: Toa ti e isto, ko da baras od Liverpul 10 milioni evra + Masch za Muntari :), ostavi toa nemame igrac kako Mota, a ako cekame se na mota, koj pak se operirase, i ke se operira uste 4 pati do krajot na sezonata super ke sme.

A ako pak dojdat Inler, Kajt, Ledesma ili nekoj cetvrt od ovoj kalibar na igraci, oficialno Branca e najglup od siot staf na Inter.
Suarez, Torres, Svajnstajger, De Rosi, ako ne e nekoj od ovie, podobro nikoj da ne e. Kako samo mi idese da go frlam lap-topot niz vrata koga citav deka pratile ponuda PO FAKS???! Da ne se plasi od avioni Branca?

Mnogu neseriozno postapivme ovoj transfer period, izgleda se nadevavme deka nema da ni dadat nikoj igrac, zatoa i tolku bledo seto toa bese. Za Liga na Sampioni mi se ovie transferi vazni, pa za seria A, da imav sea milion evra ke gi staev na Inter.

Inler or Ledesma...of lele
Како сакаш Бранка да ги земе овие? Без пари? Не е Бранка крив што Морати не дава пари.Ако Морати му даде да речеме 50м за трошење на Бенитез/Бранка,сигурно нема да ги купиме Инлер,Кајт или Ледесма.

Интер денес му ја одбиле понудата за Инлер 10 милиони+ два млади играчи Алибец и Нованко.
Ова ама баш не ми е јасно ќе дадат 15-6 за Инлер а 22 за Маскерано не им се дава Бенитез го сакаше игрчот рече дека прва опција му била Интер но управата најверојатно го неќеше.

Овој Инлер сум го гледал неколку пати камиказа многу груб играч.

Најнова идеја Поли од Самдорија.:vozbud::vozbud:

Аман бе Јуве ја купи едната половина од Сампдорија вие другата ли ќе ја земате

Инлер, оф мори мајко :tapp:
А подобро да не земеме ни еден отколку 15милиони за Инлер, го гледав во прво коло за Удинезе, не ме импресионираше:toe: ...ама ае, боље ишта него ништа :)

Зашто не идат на Зарате или Лавези ! Некој кој билo :)Само зимај бе! :)

Ја не коментирам додека не видам да заврши преодниот рок а тоа е уште малце време,кога ке видиме официјално дали некој ке донесат тогаш ке збориме вака сеа ние може желби да си кажуваме колку сакаме!!!Иначе очајно ни е потребен лев бек,ајде веќе нека се опорави Сантон и нека игра бидејки тој Киву неможам веќе да го смислам не е за во Интер(можеби ке го биде за стопер) ама за бек никако!!!

Што ве гледам за никаде... стварно не знам што очекувавте... по ланската сезона требаше да ви биде јасно дека ние не купуваме играч:

1. Ако не е џабе
2. Ако не е избркан од предходниот клуб
3. Ако цената не му е 10-15 милиони испод вистинската
4. Ако не ни го пратат со куфер со 50 милиони кеш во него
5. Ако не е трампа со Џенова

Кога ќе размилите подобро, јасно е зошто не сме купуваме ништо.

Што ве гледам за никаде... стварно не знам што очекувавте... по ланската сезона требаше да ви биде јасно дека ние не купуваме играч:

1. Ако не е џабе
2. Ако не е избркан од предходниот клуб
3. Ако цената не му е 10-15 милиони испод вистинската
4. Ако не ни го пратат со куфер со 50 милиони кеш во него
5. Ако не е трампа со Џенова

Кога ќе размилите подобро, јасно е зошто не сме купуваме ништо.
А бе кај си ти море? :) Те забораевме :)

Како сакаш Бранка да ги земе овие? Без пари? Не е Бранка крив што Морати не дава пари.Ако Морати му даде да речеме 50м за трошење на Бенитез/Бранка,сигурно нема да ги купиме Инлер,Кајт или Ледесма.

Kako da gi zeme? Pa sigurno ne so 6 milioni plus Muntari, daj i vie ne letajte, 50 milioni koj vredi? Zatoa sto Siti i Real frlat po tolku pari mislis vredat tolku? Eve go milan kako go zedoa Ibra, za bukvalno bez pari :) i istoto se na dobar pat da go pravat so Robinjo. Ovoj nasiot faks pustil :). Kako ne go udril Morati so toj faksto po glava jas se cudam :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom