Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што е со Цезар на првото клипче??

Mунтари најверојатно у Тотенхем, наводно, уште мали детали фалеле да се средат и воала ...:vozbud:

--- надополнето ---

Скај па најавуваат Џенас во Интер, така да ако бидне нешто, ваљда ке биде онаа трампа на која инсистираше Мурињо на времето, Мунтари за Џенас.

Mунтари најверојатно у Тотенхем, наводно, уште мали детали фалеле да се средат и воала ...:vozbud:

--- надополнето ---

Скај па најавуваат Џенас во Интер, така да ако бидне нешто, ваљда ке биде онаа трампа на која инсистираше Мурињо на времето, Мунтари за Џенас.

Е ова второто ако биде, мх мх, штета што не е Герет Бејл:)(јебига потпиша договор со Тотенхем т.е го продолжи договорот), ама и Џенас е одличен играч

Џенас ако не се лажам може(или игра) и како играч за врска, така?
Не ги пратам ептен...

Џенас ако не се лажам може(или игра) и како играч за врска, така?
Не ги пратам ептен...
Нешто налик на Мота е, со таа разлика што знае да игра и позади напаѓачи ...

Со Џенас ќе направиме огромен скок во квалитет односно никаков.
А овие немат намера да си одат Мансини,Суазо па и Матераци кој ни е најверен портпарол за 4 милиони на 37 години.
Да ве птсетам кога беше на 30 и дојде Самоел преговараше со Милан на негова среќа се повреди Самоел и остана овој сега на 37 е најверен.
Ако купува Интер му треба квалитетен играч а не некој каков што веќе има вака ако земат некој како Џенас и Скули подобро да не ги земат има Интер веќе поквалитетни

Каков кикс кажа Бранко Илиевски сега на крај - Да им пунуделе бод на играчите на Бари пред мечот со Јуве сигурно ке прифателе хахааххахахах,да бе они глупи се па ке прифатат коа знаат дека ке го победат губентус!!Ама ни лежат резултативе на Рома и Јуве уште од прво коло ке се одлепиме,ајде утре идеме на победа

^ за какво одлепување уште од прво коло збориш,кире бе кире :tv:

^ за какво одлепување уште од прво коло збориш,кире бе кире :tv:
Па ок, никој не сака да голта прашина уште во прво коло да бидеме реални ...
Како и да е, рано е за било какви прогнози во овој дел од годината, иако секој бод е значаен, лани пример Рома се изгоре баш со вакви треторазредни екипи ко Ливорно на пример ( пораз и нерешено ), сепак, 0-0 со Чезена дома е рамно и на пораз според мене.
На крајот нијанси кога ке одлучуваат, ке ти текне баш на ваквите моменти.

Абе тачно секој сака добар почеток ама долго е првенството за било какви одлепувања уште од сега,инаку спомна погоре армин за ибра,бога ми иако игра за Милан таков карактер на фудбалер еднаш у 100 год,не е ни чудо што има таков мршојад од агент си се наоѓаат тие. Незнам,сега се колне на вечна љубов во новиот тим и дека сака да освои се бла бла...........ама можеше бар малку почит према навивачите на интер да покаже ипак со нив освои многу калчо титули,тоа му доаѓа исто како кога Шевченко си идеше од Челзи да дојдеше во интер.

Со среќа нека ви е новава сезона со Бенитез колку може да биде среќна со таков тренер,не дека Алегри не може да не запусти нас и Меси да му го донесат,според мене Лео беше каде каде боље ама ај...........

Абе тачно секој сака добар почеток ама долго е првенството за било какви одлепувања уште од сега,инаку спомна погоре армин за ибра,бога ми иако игра за Милан таков карактер на фудбалер еднаш у 100 год,не е ни чудо што има таков мршојад од агент си се наоѓаат тие. Незнам,сега се колне на вечна љубов во новиот тим и дека сака да освои се бла бла...........ама можеше бар малку почит према навивачите на интер да покаже ипак со нив освои многу калчо титули,тоа му доаѓа исто како кога Шевченко си идеше од Челзи да дојдеше во интер.

Со среќа нека ви е новава сезона со Бенитез колку може да биде среќна со таков тренер,не дека Алегри не може да не запусти нас и Меси да му го донесат,според мене Лео беше каде каде боље ама ај...........
Ибра беше избркан од Барса,слично како Ето лани,не ги задоволи вкусовите на Гвардиола и не ги оправда целосно очекувањата,згора на се сигурно имал невкусен дијалог со Пеп и вратата му е отворена да замини....секако доколку се договореа со Ман Шити,Барса сигурно ќе видеше заработка,вака ќе претрпи доста голема загуба

Осеќам дека ќе не израдуваат утре со Бастиан!!!!:drk:

Mnogu se plasam da ne dojde Van der Vaart. Ne deka ne go biva, ama ne ni treba, a i Kutinjo ke skapi na klupata. Fabregas nikogas nema da dojde vo Inter, ne postojat teoretski shansi za ova. Shvajni so go znam, i sum za i sum protiv. Situacijava ne e dojdena za transfer, nekoj so drvo treba da go udri po glava Benitez za uste ednas da ne izleze so takva formacija, ustvari slobodno neka izleze so takva, ama nikako krilo Stankovic i Snajder. Vidov pogore Shtrafciger imase postirano edna formacija, kade sto Eto e osamen napagac, krila se Pandev i Kutinjo, a pak AM Snajder, so sto Snajder-Pandev-Kutinjo celo vreme mozat da rotirat, i ova bi bil triagolnik na sonistata, ili pak za neprijateliet Bermudski :P na hartija e super, ama sto znam...

edit: Shtrafceneger de, da ti go ebam nikot :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom