Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
0-4_tabellone.jpg

Знам дека сега напатените фанчиња од соседниот клуб влегуваат овде, па ево еден поздрав до нив.

Подосаден натпревар не сум гледал одамна. Снајдер една топка не даде како шо треба, Милито изгубен од ко се врати од СП, пак Киву, уште имат некој шо мислит дека е добар лев бек!? Другите просек, можеби само Ето и Маикон донекаде праеја нешо...

Како и да е, најголем кривец за поразов дефинитивно е Бенитес, па јас незнам како мојт тактика/формација да менвит на Супер Куп? Шо му фалеше да играт со истиот тим како против Рома, кои ја буквално ја убивме. Па зел да менвит во 65-70мин... Па човек, гледаш дека не ојт? Шо кур не го стаде Пандев одма второ полувреме!? И да, требаше Пандев да влезит на местото на Киву, а Занети да ојт лев бев...

Честито титула на Атлетико М., сосема заслужено.

ps. Уште еднуш:
0-4_tabellone.jpg

Иначе добра вест од овој натпревар е што Кутињо конечно влезе во игра и покажа дека е одличен талент во неколку допири со топката....

Прекини....

Него кој пенис му е на Милито бе,она ко да не е Милито !!!
Како изгубен Германец беше,племето негово,а од него очекував вечерва највеќе !
Ето звер,колку толку се трудеше да ги разигра другите,ама не може само против 4 копачи наеднаш.
Не знам и кој кур му беше на кременадлата со неиграњето на Пандев од прва минута и што почна да игра со класична дефанзива во средниот ред ?!!?!?!??
Па да ти ебем се,боље Коутињо да го играше бе гнидо,отколку Станковиќ.Ај што е мотиватор србово,ама ова не беше пријателска утакмица,туку СУПЕР КУП НА ЕВРОПА,кој ако го освоевме,ке имавме шанса да бидеме на врвот на светот !!!
Ај преку кур ми е,добив нервен слом...
WTF?
Ми викаш да прекинам а после ти го пцуеш? Да му ебам матер дебела...

WTF?
Ми викаш да прекинам а после ти го пцуеш? Да му ебам матер дебела...

Мислев да не му креваш акции на Марли,да не изиграва после баба Ванѓа пред секоја утакмица :D

^ Moре ја лани бев ... со Бари мајца искинав и даљинско скршив ( знам, не е смешно ), али денес ич, капка фрустрација немаше во мене, се надзираше ваков епилог откако го видов пристапот кој го имаа фудбалерите на Атлетико во овој меч, и пристапот на фудбалерите на Интер, т.е. '' пристапот ''.
Со Мур на психа се влијаеше, 4111111 формација да играа, ке мораа да победат и тогаш и да играа ко да нема утре, така да, дебелиов не верувам дека во тој поглед ке може апла да влијае па затоа, уште од сега таа функција во тимот нека му ја дадат на Матераци ( сериозен сум ). :)

У право си ;)
Не сум бил одамна вака изнервиран од Интер па незнам што пишувам. :pos:

Јас се нервирам на секој пораз на Интер,јбг,ватрен симпатизер сум :D

Вечерва глава ми се дупна од нервоза,а Серија А само што не започнала...ако играме вака,косата ке ми побеле пред време и на млади години...

слаб ви е тренееееееерот,што се двоумеше да не го стави пандев порано,ебати шпанското племе :@

Нашата формација -
- Цезар -
- Маикон - Лусио - Самуел - Киву -
- Станкович - Занети - Камбиасо - Снајдер -
- Милито - Ето -
Едноставно нели....РЕТАРД!!!!!!!!!!!

Јас единствено најповеќе се изнервирав кога изгубивме со Рома 2-1(две мобилни искршени и ново далинско)..отогаш некако се смирив и сфатив дека не вреди да се нервирам за луѓе кои животот му е обезбеден и си земаат илјадници евра неделно..плус ме смирија додатно трофеите освоени во мај....
imgres

И еден поздрав до напатените душички од фан клуб Милан кои се радуваат на пораз на Интер како да освоиа ЛШ...

Јас се нервирам на секој пораз на Интер,јбг,ватрен симпатизер сум :D

Вечерва глава ми се дупна од нервоза,а Серија А само што не започнала...ако играме вака,косата ке ми побеле пред време и на млади години...

Богами со овој свињава не да ми побеле,нервно има да се разболам :nerv::nerv::nerv:

Prvo i osnovno, koj gjavol me terashe da gledam na kanal 5, znaci kako gi vrabotuvaat ovie luge jas ne znam tolku da nema poima od fudbal... za mladincite koi se dadeni na pozajmica koga rece: ovie se ne taka poznati igraci koi zaminaa od Inter ova godina, znaev deka ke odi na loso rabotava :)

Vtoro isto taka mnogu vazno, KUTINJO NE BESE DADEN I PROSETAN NA TIMOVI, I NE BESE BENITEZ KOJ GO DONESE ILI KOJ MISLESE DEKA KUTINJO SOZREAL ZA PRVA POSTAVA/EKIPA. NE!!!

Treto, stanavme od tie ekipi koi igraat "ubav" fudbal. Da, znaci tolku ni e zafrknata filozofijata na igra godinava, pa toa ne e mozno. Ako ne se igra za da se pobedi (bezrazlika na formacija ili na Eto dali ke igra bek, ili Lucio krilo) ne znam zosto se igra togas, za da se zadovoli publikata? Cirkuz e ova? Ni zivotot ne go ziveeme za na drugi da mu bide ubavo, nego za nas, tolku e ednostavno, igraj za da tepas. Neka bide 10-0-0 formacija, pobedata e najvazna. Ete prasajte gi kataloncite i nivniot ubav fudbal lani kako pominaa :)

Cetvrto, igrac koj cel zivot bil nikoj i nisto, ednas koga ke mu se krene cenata, tolku od toj igrac, toa e krajot, ako ne si roden sampion, dzabe e se, ako ne si naucen da te obozavaat uste koga si imal 18/19 godini, vo 31 e mnogu docna. Premnogu docna.

Petta rabota, e sto nikoj ne se potrude, i sekoj mislese deka drugi gresat, naj FAIL moment, Kutinjo odi da mava faul, Lusio ne go ostava. Site igraci mislea deka onaka, my team mates will do the running.

Sesta rabota, Murinjo ucese od greskite, za Benitez ne znam uste, formacijava mu bese utnata ili ednostavno ne bese our night, ne znam, vremeto ke kaze, ne sakam posle eden poraz da zboruvam, iako izmenite mu bea epic. Isto taka, dur sme kaj shestata rabota, dream on za sheste tituli.

Sedma rabota, rano e vtora seriozna utakmica sezonava, toa e dobro, nov trener novi pravila, ima vreme...

У право си за се Крејзи, мада, мене 6 од 6 искрено и не ми беше некој приоритет ( тројната круна ме засити нездраво ) колку што ми беше приоритетно да влезат КОНЕЧНО еднаш у старт на сезона подготвено ...
Со Рома си реков, хиуу, фала курцу, зашто реално, супер изиграа, ама денес .... јој Клинтоне !

Битно Коутињо добро пројде у тие 3-4 мин .... него не ми беше јасно .......и не ми е .....и нема да ми биде .......

Зашто чека до 75мин за да смени нешто кога гледа дека 40мин+ не му иде на тимот ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom