Ф
Фил Ајви
Гостин
Слушна некој што одговори на прашањето "Зошто Дејо, а не Пандев"?
Баш ме интересира кое му е оправдувањето.
Баш ме интересира кое му е оправдувањето.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не дека очекувам дека ке биде Сер Алекс Фергусон ама одлично се покажа Алегри во Каљари, го препороди тимот од чиста мизерија го опраи колку толку и му даде напаѓачка димензија.
Утакмиците и кога ги губеа Каљари ги губеа 2-3, 3-4, за разлика од Бенитез кој што пола свет е свесен каков лузерски менталитет му внесе на Ливерпул со неговите тактики и утнати трансфери.
Да подобро CV има ама тоа не ти гарантира успех знаеш и самиот.Како и да ја вртиш, има 10 пати подобро CV од Алегри, 2 титули во Примера со Валенсија која по неговото заминување едвај во ЛШ се пласируе секоја година, и титули во ЛШ и УЕФА Купот ...
Ај фан на Манчестер да ми кења дека е ваков или онаков, ама па фан на тим каде Алегри е тренер, дај не зезај.
Ги препородил Каљари, и ? Дел Нери со Киево знаеме шо праеше па не издржа ни 3 месеци у Порто и Рома ...
Денешниот состав на Интер што играше не е толку млад како што си мислиш така да не се летај...Ај тоа во ред е што имате надеж дека треенрот ваш е на ниво да води тим како Милан..но со кој играчи ќе не симнете од тронот???..со пензиониерите кои се во голем број во вашиот состав и одбаранат составена од Неста,папасдопулос,силва и абате/антонини....мислам не бидете смешни барем вие фановите на Милан..и двајца како ибра да дојдат кај вас пак ќе бидите зад нас...
Види, ја цел живот сум со ставот дека лош тренер не може да има титула во ЛШ, или па, да води тим во Шпанија а да не е Барса или Реал и да освои 2 титули ...Едноставно таква е перцепцијата што Бенитез ја има створено за себе...
Ај што Бенитез е тренер со сомнителни квалитети, тоа на сите ни е јасно. Мене денес повеќе ме загрижи чувството дека на Милито му фали мотивација и заложување на теренот. Тоа го забележав добри 30 минути ПРЕД да го промаши пеналот. А за Станкович, тој одамна го понуди она што можеше, полека му одминува времето.
Браво за Марли(мислам) кој рече дека најголемото засилување на Милан е доаѓањето на Бенитез во Интер.:smir: