Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Слушна некој што одговори на прашањето "Зошто Дејо, а не Пандев"?

Баш ме интересира кое му е оправдувањето.

Не дека очекувам дека ке биде Сер Алекс Фергусон ама одлично се покажа Алегри во Каљари, го препороди тимот од чиста мизерија го опраи колку толку и му даде напаѓачка димензија.

Утакмиците и кога ги губеа Каљари ги губеа 2-3, 3-4, за разлика од Бенитез кој што пола свет е свесен каков лузерски менталитет му внесе на Ливерпул со неговите тактики и утнати трансфери.

Ај тоа во ред е што имате надеж дека треенрот ваш е на ниво да води тим како Милан..но со кој играчи ќе не симнете од тронот???..со пензиониерите кои се во голем број во вашиот состав и одбаранат составена од Неста,папасдопулос,силва и абате/антонини....мислам не бидете смешни барем вие фановите на Милан..и двајца како ибра да дојдат кај вас пак ќе бидите зад нас...

Како и да ја вртиш, има 10 пати подобро CV од Алегри, 2 титули во Примера со Валенсија која по неговото заминување едвај во ЛШ се пласируе секоја година, и титули во ЛШ и УЕФА Купот ...
Ај фан на Манчестер да ми кења дека е ваков или онаков, ама па фан на тим каде Алегри е тренер, дај не зезај.
Ги препородил Каљари, и ? Дел Нери со Киево знаеме шо праеше па не издржа ни 3 месеци у Порто и Рома ...
Да подобро CV има ама тоа не ти гарантира успех знаеш и самиот.

Сер Алекс беше тренер во Абердин куров ми пред да дојде во Јунајтед.

Гвардиола на Барселона Б.

Едноставно таква е перцепцијата што Бенитез ја има створено за себе...

Очекувам утре реакција (ПРОВОКАЦИЈА) од Мурињо, на која Бенитез ќе не може да одговори

Ај тоа во ред е што имате надеж дека треенрот ваш е на ниво да води тим како Милан..но со кој играчи ќе не симнете од тронот???..со пензиониерите кои се во голем број во вашиот состав и одбаранат составена од Неста,папасдопулос,силва и абате/антонини....мислам не бидете смешни барем вие фановите на Милан..и двајца како ибра да дојдат кај вас пак ќе бидите зад нас...
Денешниот состав на Интер што играше не е толку млад како што си мислиш така да не се летај...
И ја го нејќам Ибра, ама факт е дека е измислен за Бориело. Гол машина во Сериа А и флоп во ЛШ, заедно со здрав Пато и Роналдињо е убиствена комбинација.

Останува да видиме кој е во право :)

Едноставно таква е перцепцијата што Бенитез ја има створено за себе...
Види, ја цел живот сум со ставот дека лош тренер не може да има титула во ЛШ, или па, да води тим во Шпанија а да не е Барса или Реал и да освои 2 титули ...

Карактеристика за Интер е да ја отвара сезоната очајно лошо, лани од Лацио во Супер Куп загубија а знаеме каква сезона имаа Лацио, а потоа на домашен терен им се деси Бари, кои изиграа класа подобро од Интер. Сеуште е рано за било какви заклучоци, иако пишав и на темава, поразов паѓа на грбот од Бенитез, целосно, без разлика што цел тим беше очајно лош, ко што многу пати до сега сум рекол дека и Мур губел мечеви ...

Јебига, фудбал е, вечно да победуваш и освојуваш трофеи за жал не е можно, свесен сум за тоа.

ЦЦЦ свиња дебела бе,сеа ли најде формација да менуваш,по глуп тенер од овој здравјеееее :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Кажав уште пред да го назначат Бенитез(не само јас и 90% од членовиве на форумов) дека ако се случи тоа Интер ќе клапне, ќе биде катастрофа... и ете се оствари
Причината за поразот им е на сите позната ЕДИНСТВЕНИОТ БЕНИТЕЗ СО СВОИТЕ ЕДИСТВЕНИ И УНИКАТНИ ФОРМАЦИИ

----------------------0--------------------------
--------0--------0---------0---------0----------
-------------0--------0---------0---------------
-----------------------0------------------0-------
--------------------------------------------------
----------------------0---------------------------
Човеков успеа од секој шампионски тим каде што стана менаџер да направи вистински лузери

Тек сега ќе плачеме за Мурињо тој е роден победник кога е тој покрај аутлинија тимот е два пати појак.Овој Бенитес никогаш не сум го ценел лузер.Што кураж ќе добие играч кога го гледа него покрај аутлинија.
Бил тежок тактичар и аналитичар не му е ни до колена на Мурињо.
А и за Серија А не бидете толку сигурни Бенитес и се е можно

Ај што Бенитез е тренер со сомнителни квалитети, тоа на сите ни е јасно. Мене денес повеќе ме загрижи чувството дека на Милито му фали мотивација и заложување на теренот. Тоа го забележав добри 30 минути ПРЕД да го промаши пеналот. А за Станкович, тој одамна го понуди она што можеше, полека му одминува времето.

Браво за Марли(мислам) кој рече дека најголемото засилување на Милан е доаѓањето на Бенитез во Интер.:smir:

Ве упропасти тренеров, ај се надевам дека ќе ве управи барем малку да имаме конкуренција ..

11282943547.jpg

:pos2:

Ај што Бенитез е тренер со сомнителни квалитети, тоа на сите ни е јасно. Мене денес повеќе ме загрижи чувството дека на Милито му фали мотивација и заложување на теренот. Тоа го забележав добри 30 минути ПРЕД да го промаши пеналот. А за Станкович, тој одамна го понуди она што можеше, полека му одминува времето.

Милито цело лето плачеше за повеќе пари откако потпиша,изгледа решил во пензија да оди.Но затоа лани што го направи ги заслужува 6 милиони но незначи дека веќе не треба да игра.

Браво за Марли(мислам) кој рече дека најголемото засилување на Милан е доаѓањето на Бенитез во Интер.:smir:

Прекини....

Него кој пенис му е на Милито бе,она ко да не е Милито !!!
Како изгубен Германец беше,племето негово,а од него очекував вечерва највеќе !
Ето звер,колку толку се трудеше да ги разигра другите,ама не може само против 4 копачи наеднаш.
Не знам и кој кур му беше на кременадлата со неиграњето на Пандев од прва минута и што почна да игра со класична дефанзива во средниот ред ?!!?!?!??
Па да ти ебем се,боље Коутињо да го играше бе гнидо,отколку Станковиќ.Ај што е мотиватор србово,ама ова не беше пријателска утакмица,туку СУПЕР КУП НА ЕВРОПА,кој ако го освоевме,ке имавме шанса да бидеме на врвот на светот !!!
Ај преку кур ми е,добив нервен слом...

Јас и во времето на Мурињо не бев сигурен за Сериа А а камоли сега кога Бенитез го води тимот.........едноставно во играта нема свежина,нема некој брз и подвижен играч освен мајкон(и него сакавме да го продадеме)..играта ни ја повлекува Лусио..живе катастрофа..додуша така и беше во неколку наврати и против Рома но ај помислив ќе се подобри работата ..но и така остана.....ни треба некој брзподвиженофанзивен играч..Бибиабиани можеби?...нема смисла едноставно ова што го прави бенитез со формациите негови...исто како и со рома ако видовте кај левата страна дуваше промаја..што значо Киву ни е најслаба алка во тимот...ако ако Киву нека ни иди бек..подоцна во сезоната кога ќе прави киксови и кога ќе примаме клучни голови од негова страна ќе го колните и можеби морати ќе се сети каква грешка направи пред три години со доведувањето на овој неантиталентиран играч...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom