Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кај Бенитез се усра, па и играчите беа ептен лоши денес, две додавања неможеа да врзат, Киву во одбраната беше катастрофа...

Лошо, лошо.

БЕНИТЕЗ ДА ТИ ЕБАМ МАЈКАТА. МИЛИТО НА КЛУПА ДО ПОЛУСЕЗОНА, МИ ИЗИГРАВА НЕКОЈА ЗВЕЗДА ОВДЕКА А ПО ПАТ НЕ ЗНАЕ ДА ОДИ.ГО УДРИ СЛАВАТА И СЕ МИСЛИ КОЈ ЗНАЕ ШТО Е.

еј момци, оставете нешто за сериа а :pos2: (мала шала)

стварно катастрофален тренер

Овој коментаторов стручњак на нерви ми оди.Заедно со стручњакот Бенитез кој изиграва професор ќе менува тактика ќе држи лекција на Мурињо.
Имаме 90% послаб тренер оваа година.
Реално да гледаме, и со Мурињо лани знаеме сите како ја отворивме сезоната, Бари на домашен терен не надигра со промашен зицер во 90та минута ...
Тоа што мене ме изнервира е, прво, непотребната смена на тактиката и пристапот во игра по натпреварот со Рома, и второ, '' залагањето '' на фудбалерите, за ова второво со факторот Мурињо немаа никаков проблем, бар не кај толкав број на фудбалери ( Снајдер, Милито, Ето, Камби, Киву, Маикон, сите подпросечни, Дејо такоџе, нула, али не е тој крив што играше на местото на Пандев ).

Како и да е, апсолутно заслужена победа на Атлетико, и честитки до фановите на тимот, ако ги има на форумов ...

За СЕ е крив Рафа Дебел Бенитез ! :nerv:

Не можеше да го изнесе истиот состав против Рома !? Можеше, ама мораше да променит, да пробат некоја дебилна тактика...мамето негово!

Честито титула до Атл. Мадрид...сосема заслужено!

Наградите што ги добија поединци(заслужено, се разбира) некако како да ги "заебаа" нив. Како под притисок да беа, како да сакаа да ги оправдаат.

Јас не знам вие кутрите што очекувате со Алегри......
Не дека очекувам дека ке биде Сер Алекс Фергусон ама одлично се покажа Алегри во Каљари, го препороди тимот од чиста мизерија го опраи колку толку и му даде напаѓачка димензија.

Утакмиците и кога ги губеа Каљари ги губеа 2-3, 3-4, за разлика од Бенитез кој што пола свет е свесен каков лузерски менталитет му внесе на Ливерпул со неговите тактики и утнати трансфери.

Јас не знам вие кутрите што очекувате со Алегри......
Де бе, ги има водено Каљари,Сасуело, Гросето ... аман, врвен стратег е, само никој сеуште не е свесен за истото.

____________ <- една(или повеќе) сочна пцовка до Бенитез.
Не кривам ни еден играч,само дебелото копиле.

Не дека очекувам дека ке биде Сер Алекс Фергусон ама одлично се покажа Алегри во Каљари, го препороди тимот од чиста мизерија го опраи колку толку и му даде напаѓачка димензија.

Утакмиците и кога ги губеа Каљари ги губеа 2-3, 3-4, за разлика од Бенитез кој што пола свет е свесен каков лузерски менталитет му внесе на Ливерпул со неговите тактики и утнати трансфери.

Ок,слободен си.
Топ си мва кис4е.

Ајде да сумираме ......

Снајдер - КЛЕН
Киву - Неам зборови , нејкам да го глеам дур не се опраи .....
Ето - Звер
Лусио и Самуел - ок
Цезар - алал му вера
Станковиќ - РУПЕТИНА
Камбиасо - Ок

Бенитез - СЕ ПО СПИСОК НА ШТИКЛА ШТО ТИ ОДИ АЛИ МУНТАРИ И 40те СУДАНСКИ РАЗБОЈНИЦИ ДА ТИ ГО КЛЕЦААТ ДУР пичките не им се згрчат , мамата мамина да ти ја ебам - на Мурињо ке му докажуваш дека си боље од него со ЛУЗЕРСКА ФОРМАЦИЈА (што и Манчини ја имаше изиграно пред тебе) у СУПЕР КУП .....

КУР ДА ПУШИШ , СВИЊО ГАРОВА ....

И уште говна јадеш , слики ваѓаш и сериш дека мурињо не освоил ништо туку тоа го сторил тимот!
Абе керката да ти ја ебам , да и свршам в уста копиљ еден гнасен!
Семенчето да ти го ебам !
Ете ти го тимот , истиот е , што не постигниш нешто !!!
Фацу ти јебем!!!
А овој педерот , што коментираше на Канал 5 , КУТИЊО што шетал по лигите како позајмница , да му ебит мајката цел БРАЗИЛ и ПОЛА ИНДИЈА!

Како и да ја вртиш, има 10 пати подобро CV од Алегри, 2 титули во Примера со Валенсија која по неговото заминување едвај во ЛШ се пласируе секоја година, и титули во ЛШ и УЕФА Купот ...
Ај фан на Манчестер да ми кења дека е ваков или онаков, ама па фан на тим каде Алегри е тренер, дај не зезај.
Ги препородил Каљари, и ? Дел Нери со Киево знаеме шо праеше па не издржа ни 3 месеци у Порто и Рома ...

Среќа наша што во Сериа А и немаме нешто конкуренција :) ...ако ништо друго титулата во калчо не ни бега.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom