Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
за темпраментот и ноќниот живот не знам, ама страшен талент е ... во стилот на игра ме потсеќа на Робињо, ма да сигурно има нешто штом Барселона го пушто да си оди. Мислам дека ќе се уклопи доста добро кај нас.
Oн уште на 19 години почна да прави проблеми во Тотенхем па го позајмуваа на 300 страни, знам дека е голем талент, потекнува и од школата на Барса и е еден од оние играчи што почна да ги користи Рајкард ко Кркич, Меси и Џовани последната сезона, пред овој да добие отказ а Џовани да го напушти тимот, знам го зема и во Галатасарај лани на позајмица токму од Тотенхем и пред СП кажа дека станува збор за голем талент.
На СП изигра топ, али пак ке кажам, важи за доста проблематичен фудбалер, да не биде нешто слично ко со Балотели, мада, шпекулација е и сеедно ми е дал ке се реализира или не, но Рекалкати изјави дека нит во Милан нит во Џенова, туку веројатноста е голема тој да заврши во Интер, а и условите за такво нешто се и те како добри, почнувајќи од Мендес кој е во супер односи со Интер завршувајќи со малата цена која ја има моментално.

и башка ако е за малце пари ... јас сум за, макар и да не се покаже

се согласувам дека Светското го одигра ТОП, одличен беше и уште еднаш ќе кажам, многу ме потсеќа на Робињо во стилот на игра.

Ме интересира и дали некој знае до кај е Боатенг и дали ќе потпише за Милан дирекно или Џенова ќе го пушти за позајмица ... и он одлично се покажа на Светско.

и башка ако е за малце пари ... јас сум за, макар и да не се покаже

се согласувам дека Светското го одигра ТОП, одличен беше и уште еднаш ќе кажам, многу ме потсеќа на Робињо во стилот на игра.

Ме интересира и дали некој знае до кај е Боатенг и дали ќе потпише за Милан дирекно или Џенова ќе го пушти за позајмица ... и он одлично се покажа на Светско.
Од Џенова во Милан на позајмица со можност да се откупи перманентно на крајот од сезоната.
Би требало утре да биде официјално претставен,а тој после во 18:30 да му биде достапен на Алегри на тренинг.

Боатенг не е потребен у оваа екипа, прво, пренатрупани се на таа позиција со квалитетни играчи, второ, ако доаѓа некој ке дојде класа играч ко Маскерано а не играч од типот на Боатенг, и ко трето, и најбитно, нема европски пасош, затоа и Џенова го дава на позајмица бидејќи го пополнија тоа non Eu место. ( бар така ја разбрав зашто бев убеден дека има европски пасош )

Боатенг не е потребен у оваа екипа, прво, пренатрупани се на таа позиција со квалитетни играчи, второ, ако доаѓа некој ке дојде класа играч ко Маскерано а не играч од типот на Боатенг, и ко трето, и најбитно, нема европски пасош, затоа и Џенова го дава на позајмица бидејќи го пополнија тоа non Eu место. ( бар така ја разбрав зашто бев убеден дека има европски пасош )

Има германски пасош,затоа и Милан го зема,го чуваат нашиве тоа нон-еу место ептен,незнам зошто.
Иначе Боатенг има еу-пасош,гарант.

Кога веќе спомнавте нон ЕУ место во тимот, Интер веќе си го потроши своето со доаѓањето на Коутињо така? Чисто информативно... =)

Кога веќе спомнавте нон ЕУ место во тимот, Интер веќе си го потроши своето со доаѓањето на Коутињо така? Чисто информативно... =)
Да де, затоа и прекинаа сите шпекулации поврзани со таквите играчи.

--- надополнето ---

Има германски пасош,затоа и Милан го зема,го чуваат нашиве тоа нон-еу место ептен,незнам зошто.
Иначе Боатенг има еу-пасош,гарант.
Ја прочитав дека Џенова баш затоа и го позајмува, дека немаат место за него во тимот, така и Интер на времето со Максвел направија, го дадоа во Емполи на една година.

Ја прочитав дека Џенова баш затоа и го позајмува, дека немаат место за него во тимот, така и Интер на времето со Максвел направија, го дадоа во Емполи на една година.

Џенова го купува играчот по желба на Милан,и го позајмува таму,незнам по која логика и што имаат договорено тие 2 клуба.
Денес излезе и дека преку Џенова во Милан ке дојде и Џовани Дос Сантос.

@ForzaMilan: прочитај 5-6-10 поста понагоре за Дос Сантос

Читам дека сме се пуштиле во трка со Билан за играчот од средниот ред на Бенфика Данило Переира.Во оваа трка се пуштиле и Удинезе и Парма,а најверојатно ќе сме го земеле ние во ко-сопственост со Парма,така што првата сезона би ја играл во Парма.Ако има некој повеќе информации околу ова нека напише,пошто освен што има 19 години незнам ништо за момчево!

Прочитав де,јас само кажав што излезе на milannews.it,не ни верувам во веста,додека не видам нешто поконтретно.
Проблемот е што Рекалкати е многу близок до Интер, коментатор е во Италија, голем фан на Интер и стално излага со интервјуа од агенти на играчи со кои контактира лично до луѓе блиски со Интер, oваа информација ја добил од Англија и затоа рече нит Милан нит Џенова туку Интер и во наредните часови ке излезе со нови информации од развојот на настаните.
Што е до мене, 1000 пати подобро е да дојде Скули за кого ке се преговара Среда или Четврток, него ли 21 годишен проблематичен играч кој дефакто нема да се задоволи со седењето на клупа, а и најубаво му е да си остане у Тотенхем и Англија и да си ги докажува своите вредности таму.

@Syn: друже ја не ни мислев Дос Сантос место Скули ... ја сметам дека Скули е done deal, a Дос Сантос како уште една опција која излегува во последен момент и која може да се реализира при што за малку пари би добиле доста солиден талент.

@Syn: друже ја не ни мислев Дос Сантос место Скули ... ја сметам дека Скули е done deal, a Дос Сантос како уште една опција која излегува во последен момент и која може да се реализира при што за малку пари би добиле доста солиден талент.
И тоа е спомнато, но види, Бијабијани, Скули, Дос Сантос, Коутињо плус Пандев, Ето, па и Мансини кој сеуште не е продадени, тука е и Обина, наеднаш ке се создаде голема пренатрупаност, пред се на клупата зашто и онака првата 11ка е позната ...
На тоа додади го и евентуалното носење на Маскерано, у пм ке биде со алтернативите, ке нема место за сите на клупа со оглед на тоа дека Дејо, Мота, Киву ( ако Занети игра лево ), Кордоба, Матераци плус голман се стандард на клупа, така да ке има место само за уште 1 играч и ке се бира од горенабројаните плус Мунтари гадот кој се надевам дека ке се шитне у пакет со Мансини и Суазо.
Не е убава таквата слика во тимот.

едит : И Сантон го забораив ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom