Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вчера се договорија условите за овој трансфер, сите медиуми пренесоа вклучувајќи ги и оние поврзани со Интер, 15 милиони плус Хлеб.

The boss last month revealed Mascherano had expressed a desire to leave Liverpool - but Hodgson insists no offers have been received for the midfielder and stressed new signing Christian Poulsen hasn't been brought to the club as a replacement for the Argentina captain.

Ова ти од официјалниот сајт на Ливерпул , таму има по опширно , нема никаков договор со Барса сега за сега

UPDATE: According to Sky Sport 24, Balotelli has completed his medical at Manchester City and is now on his way to the club offices to sign his contract.
Sky Italia are now saying that Balotelli will be presented as a Citizen on Monday.

Kaко и да е во моментов е поблиску до нив него до Интер, а и незнам шо толку се потресовте, ипак, за Маскерано се работи ...
Сеедно дал ке дојде или нема да дојде, реков, status quo ќе е тимот и со и без него.

Некој имат проблем со www.inter.it ? Мене не ми отворат нит со Chrome, нит со Mozilla. :(

edit: nvm, сега отворат...

Некој имат проблем со www.inter.it ? Мене не ми отворат нит со Chrome, нит со Mozilla. :(

Мене ми ја отвара...исчисти си КЕШ-от со ccleaner :D

Иначе нека ни е честито заминувањето на котлето котлосано,сега ке бидеме појаки без него,нема кој да квари хармонија во тим,нема кој да облака дресови од ривалите на сред интервју и ке се кези како теле во шарена врата.
Епа педерче црнечко,нека ти е со несреќа во Манчестер Сити,да дае Горниов никогаш да не заиграш таму.

За вечер составите - Интер против Јуве:
Цезар, Маикон, Кордоба, Лусио, Бираги, Станковиќ, Нванкво, Оби, Кутињо, Обина, Милито

Интер против Милан
Кастелаци, Наталино, Матераци, Самуел, Киву, Камбиасо, Нванкво, Пандев, Снајдер, Биабини, Ето.

Конкурентиве претпоставувам со први состави ке играат а ? хахахах

Мене ми ја отвара...исчисти си КЕШ-от со ccleaner :D

Иначе нека ни е честито заминувањето на котлето котлосано,сега ке бидеме појаки без него,нема кој да квари хармонија во тим,нема кој да облака дресови од ривалите на сред интервју и ке се кези како теле во шарена врата.
Епа педерче црнечко,нека ти е со несреќа во Манчестер Сити,да дае Горниов никогаш да не заиграш таму.

Амин.

За вечер составите - Интер против Јуве:
Цезар, Маикон, Кордоба, Лусио, Бираги, Станковиќ, Нванкво, Оби, Кутињо, Обина, Милито

Интер против Милан
Кастелаци, Наталино, Матераци, Самуел, Киву, Камбиасо, Нванкво, Пандев, Снајдер, Биабини, Ето.

Овај Нкванкво ќе ги игра двете. Иначе мене детево многуме бендиса на пријателските. Ништо чудно, оваа година ова дете да го префрлат во првиот тим.

Иначе, сетики ми се мисли дека ќе не изненади Морати со Швајни. Не знам оти ама имам такво чувство. Mark my post :)

Овај Нкванкво ќе ги игра двете. Иначе мене детево многуме бендиса на пријателските. Ништо чудно, оваа година ова дете да го префрлат во првиот тим.

Иначе, сетики ми се мисли дека ќе не изненади Морати со Швајни. Не знам оти ама имам такво чувство. Mark my post :)
Хаха за Швајни мало морген,разбуди се од сонот

Comunicato_en.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom