Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^Што бе демек баба ти игра фудбал? :pos:

Иначе го чекам денот кога ќе прочитам дека Суазо/Мунтари/Мансини/Обина/Ривас/Бурдисо го напуштиле клубот.

Па со се поизвесното доаѓање на Скули, Мансини ке бега ( цица буџет башка за џабе ), а и Суазо гарант, едноставно веќе нема место за нив во овој тим. Оној Мунтари влегол у некој болен филм али ке се заебе зашто со доаѓањето на Маскерано ке биде 6та опција за среден ред, пред него ке се Камби и Маскерано уз Дејо, Мота и Марига.
Башка сеа Рамазан доаѓа, ке пости, лани ако добро памтите неможеше повеќе од 30 мин да игра фудбал, клубот морал да набави реанимациона машина ( со надеж дека ке биде дисфункционална ) у соблекувална за секој случај.

остај и Мурињо кога го критикуваше поради постот, цела муслиманска јавност го прогонуваше.

Во Германија муслиманската заедница даде зелено светло да не постат спортистите, дел од играчите се одлучуваат да не постат, имаше лани таков случај и во Италија само не ми текнува за кого стануваше збор, али овој ти е хардкор М, тера до крај. Недај боже да колабрира на терен, ке треба некој ваков да дое за да му даде вештачко дишење

biohazard.jpg

E ok de, i vie, ko problemot da e vo postenjeto :) ajde sea uste dve strani okolu toa

Mnogu igraci imame, premnogu vo napadot, me plasi toa sto Pandev ima da gree klupa ko nenormalen sezonava, osven ako nema nekoja povreda na Milito ili Eto. Sredina, moze da dojde Maskerano, ama ne mora, fudbalot sezonava ke go igrame po ofanziven od lani, taka da 2 igraci so isti karakteristiki (DM) vo sreden red ne bi imale mesto. Kutinjo go obozavam, a ovoj crniov sto ni majkata ne go sakala, kaj saka neka odi.

Кутињо пред Пандев го ставате :nenene:
Во никој случај нема да биди Кутињо пред Пандев во почетокот на сезоната...е послем тоа ако се покажи Кутињо може да добие шанса или недај боже Пандев се повреди.

Иначе со другите фудбалери колку толку се сложувам...Само незнам зошто толку се рачуна на Маскерано кога човекот нема ништо потпишано со Интер..
Coutinho convinces Inter - Wednesday 4 August, 2010

Inter youngster Philippe Coutinho has done enough to persuade Rafa Benitez to seriously consider him for a regular first team place, according to La Gazzetta dello Sport.
The Nerazzurri signed Coutinho two years ago, but left him on loan at parent club Vasco da Gama in line with Brazilian regulations.

The 18-year-old made his debut for Inter last month and shone especially against Manchester City when he was arguably the Man of the Match.
He also scored his first goal for the club against Panathinaikos in Toronto last night.
Benitez is already said to be in awe of Coutinho's versatility. The Brazilian can play wide on the left or on the right, as a trequartista a la Sneijder or as a second striker.
Whatever the formation be it 4-2-3-1, 4-3-3 or 4-4-2, Coutinho has so far shown no problems in adaptation.
When asked if Inter were taking a gamble in selling Mario Balotelli, Massimo Moratti said: “I prefer to think that our gamble will be focusing on Coutinho.”

Пандев како крило е камен,тоа не е негова природна позиција.Подобро ќе чекам да влезе од клупа како централен напаѓач,барем ќе знам дека тоа малку време што ќе го одигра,ќе го одигра како што треба.

Бенитез сакал и ќе се обидел да го блокира трансферот на Маикон во Реал , зашто овој играч бил незаменлив и од фундаментално знчење за екипата . АЛЕЛУЈА му текна да покаже заби
Benitez has called Moratti asking him to do so to retain the Brazilian in Milan

http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=9420
http://www.goal.com/en/news/11/tran...real-madrid-faces-further-obstacles-as-rafael

А Балотели претерувал малку со барањата , ова е од Corrieredellosport.it

If the agreement between Inter and the English is almost reached, the application program of the Inter talent, and his agent Mino Raiola, scared Manchester City. At least that version of the Daily Star that defines "outrageous" demand of economic Italian player

Интересна сторија за животниот пат на Балотели , прочитајте ја

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...y-feud-haunts-29m-Manchester-City-target.html

Balotelli soon outgrew the club, earning an ultimately unsuccessful trial with Barcelona before joining Inter Milan in 2006

Дечки ме немаше 1 недела бев на одмор,што има ново со Интер освен победа со Ман.Сити и поразот од Панатинајкос ?

Дечки ме немаше 1 недела бев на одмор,што има ново со Интер освен победа со Ман.Сити и поразот од Панатинајкос ?

Кире, нема ништо ново, можеш слободно уште 1-2 недели да идеш на одмор ;)

Кире, нема ништо ново, можеш слободно уште 1-2 недели да идеш на одмор ;)
Значи не сме продале ни еден играч ниту пак сме земале,мислев дека Маикон ке си отиде али сега веќе незнам што да мислам бидјеки неможат да се договорат!!Исто и за Балотели нели рекоа потпишал,сеа глеам нема врска ова медиумиве се катастрофа пред да отидам и Маикон и Балотели ги продадоа сеа глеам уште се тука на мое задовослтво за Маикон али не и за Балотели

Остај ти медиумите, тоа ти е, спортденес и компанија. Него таман шпицот фаќа, ти си се вратил дома...

Остај ти медиумите, тоа ти е, спортденес и компанија. Него таман шпицот фаќа, ти си се вратил дома...
Па го фатив ја шпицот уживај, еве го 5 август е таман сум си дошол иако до 10 август е сезоната за одмори:toe:!!Иначе наредна пријателска Интер коа игра ?

Вечер у 3.

Фиорентина го сака Роси како замена за Јоветич.Не верувам дека имаат пари да го купат па за тоа ќе треба да го продадат Варгас (имаше една изјава пред некој ден дека ако Варгас сака да си оди,нема да го спречат).Исто така имаше шпекулации дека Интер е заинтересиран за Варгас.Нема да биде лошо да го купиме.

Прочитав (гол.ком мислам) дека агентот на Т.Силва би преговарал со Реал за евентуален трансфер на Т.Силва во Милан и покрај тоа што Т.Силва изјавуваше дека ќе останел во Милан.Ова значи дека ако го купат Силва,Маикон сигурно останува.

Вечер у 3.

Фиорентина го сака Роси како замена за Јоветич.Не верувам дека имаат пари да го купат па за тоа ќе треба да го продадат Варгас (имаше една изјава пред некој ден дека ако Варгас сака да си оди,нема да го спречат).Исто така имаше шпекулации дека Интер е заинтересиран за Варгас.Нема да биде лошо да го купиме.

Прочитав (гол.ком мислам) дека агентот на Т.Силва би преговарал со Реал за евентуален трансфер на Т.Силва во Милан и покрај тоа што Т.Силва изјавуваше дека ќе останел во Милан.Ова значи дека ако го купат Силва,Маикон сигурно останува.

Колку што знам силва нема шанси да оди во реал бидејќи ионака Милан немаат многу квалитетни играчи во одбрана па уште тој да му замине ќе бидат на ниво со Каљари во одбраната..и сигурно Берлу и Галјани не се дотолку ненормални да си го продадат најдобриот поединец после роналдињо од минатата сезона..според мене како да вртиме мајкон е продаден во Мадрид и би требало на неговата позиција да игра занети во новата сезона..и би требало да се купи некој нов надежен десен бек колку за на клупа во случај на повреда на капитенот(сепак тоа е невозможно:smir:)...инаку ако знае некој што направивме со тој од уругвај Агирегарај десниот бек што треба да го замени Мајкон???....а според мене следен и последен трансфер ќе биде Маскерано со евентуално пуштање на Марига или Мунтари во Ливерпул......!

Не сум сигурен дека Берлускони и Галиани не се до толку ненормални.

Трансфеот на Агирегарај пропадна поради новото правило за само 1 нон-еу играч по сезона.

Ливерпул не ги сакаат Марига и Мунтари,на чекор се до Поулсен и сакаат само кеш за Маскерано.А и да го сакаа Марига,немаше да им го дадеме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom