И муабетите од пред неколку недели станаа реалност...
PAUL VAN DYK во Охрид (1 август 2010)
Ае радувајте се.
PAUL VAN DYK во Охрид (1 август 2010)
Ае радувајте се.
Не се Авалон, Octopussy се, истите Гета шо го донесоа, значи карта 800.
Само да не се Авалон организатори ко пред 3 години. Скапо ми е некако 1000ка. :nesum:
Епа нека идат и они у пичку матер....Не се Авалон, Octopussy се, истите Гета шо го донесоа, значи карта 800.
Хахах, да не сакаш за 300 да го слушаш?Епа нека идат и они у пичку матер....
па на 1ви Август сите се во Охрид...што те чуди толку?! :/Овој само у Охрид на 1 Август го викаат,во Скопје не му се доаѓа.
За жал за 1 Август не сум во Охрид.
Зборот ми е дека нема дојдено никогаш во Скопје,не само за 1 Август општо зборам.ако знаеш дека вреди..и 2000 ќе дадеш..
--- надополнето ---
па на 1ви Август сите се во Охрид...што те чуди толку?! :/
летно време во Охрид, сите се...било кој друг период нема да има повеќе народ во Скопје од првиот што го спомнавЗборот ми е дека нема дојдено никогаш во Скопје,не само за 1 Август општо зборам.
Колку си грешка(и не се баш сите во Охрид тој период ко што ти си мислиш)летно време во Охрид, сите се...било кој друг период нема да има повеќе народ во Скопје од првиот што го спомнав
еве јас не мислам така...и џабе ќе аргументираме до сабајле..кога различни мислења имамеКолку си грешка(и не се баш сите во Охрид тој период ко што ти си мислиш)
Еве да речеме овој период сега да дојде во Скопје ќе има повеќе народ одколку на 1 Август во Охрид.