Луди грци

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Видеово е малку постаро, ама никогаш не е досадно :pos2:

Видеото нема врска со грчката војска, овие се пијани туристи во Турција. Ова шо го пиши долу е вметнато, не е од оригиналното видео.

Видеото нема врска со грчката војска, овие се пијани туристи во Турција. Ова шо го пиши долу е вметнато, не е од оригиналното видео.

Ептен стручен коментар даде бре! Да не ја провери автентичноста? Гит, тролувај за други работи.

Ова се ѓупски војници и крај!

Ептен стручен коментар даде бре! Да не ја провери автентичноста? Гит, тролувај за други работи.

Кога не разбираш турски не филозофирај...

На почетокот вика дека на 17 Мај 2008 во Beyoğlu (населба во европскиот дел на Истанбул) се случи скандал на странски туристи со неколку испедерчени турци и напалени турчинки.

ПС. Запримети дека јасно англиски зборат He is the soldier - кај зборот солџер е многу јасно дека грците неможат да изговорат џ, тие ја изговарат како ѕ.

Јасн најискрено се извинвам ако пишам со далтонист.

Кога не разбираш турски не филозофирај...

На почетокот вика дека на 17 Мај 2008 во Beyoğlu (населба во европскиот дел на Истанбул) се случи скандал на странски туристи со неколку испедерчени турци и напалени турчинки.

ПС. Запримети дека јасно англиски зборат He is the soldier - кај зборот солџер е многу јасно дека грците неможат да изговорат џ, тие ја изговарат како ѕ.

Мавни се од темава, ова е постаро видео и се работи за ѓупските војници. Не ми реплицирај повеќе на темава, нема да добиеш одговор. Ако ти се гледа видоево гледај го, коментари не требаат од тебе. Се` си кажале дечките на видеото, се`! Педери се и крај!

Мавни се од темава, ова е постаро видео и се работи за ѓупските војници. Не ми реплицирај повеќе на темава, нема да добиеш одговор. Ако ти се гледа видоево гледај го, коментари не требаат од тебе. Се` си кажале дечките на видеото, се`! Педери се и крај!

Знам дека уба беше приказната, ама не реална :pos2: Извини вака сеа...

Да бе, грци се и то грчки војници - ко го освоија Бејоглу во Истанбул...

Kalazaar is an anarcho-punk band from Athens,Greece. The band formed in 2006 and after some line-up changes they released the “Back to 80’s” demo cd-r in early 2008. They only play shows in squats and/or autonomous centers and most of the times it’s for a political reason (against racism/fascism,benefit shows for political prisoners and animal shelters,against the music business and more). After the riots of December of 2008 Kalazaar,Asfyksia and Ysteria organized a benefit show for the people arrested in the riots and released a 3-way split cd-r from which all the profits were given to the prisoners for legal help.

http://www.last.fm/music/Kalazaar

Во кафана влегле Македонец и Грк.Македонецот нарачал леб и мармалад,а Гркот мастика за џвакање.Гркот прашал:
-Дали го јадете цел леб?
Македонецот рекол-Да.
Гркот кажал:
-Е ние го јадеме пола а пола го фрламе во канта за рецикклирање и ви го дав...аме вам.
Потоа пак Гркот прашал
-Вие го јадете цел леб?
Македонецот рекол-Да.
Гркот рекол
-Е ние го јадеме пола а пола го ставаме во корпа за рецикљирање и ви го даваме вам.
Македонецот прашал
-А вие се ебате?
Гркот рекол-Да
Македонецот прашал
-А кај ги фрлате кондомите?
Гркот рекол
-На буниште.
Македонецот рекол
-Е ние ги фрламе во канта за рецикљирање и ви ги даваме на вас во вид на мастика за џвакање!!

1.jpg

да не се вреѓаме HITCH ама грчки војници не се....баш на воениот форум расправавме за ова.. 100% ти гарантирам :salut:

да не се вреѓаме HITCH ама грчки војници не се....баш на воениот форум расправавме за ова.. 100% ти гарантирам :salut:

Да не има некој познат од снимките? Кочо, Боки 13, оној од крема што го тепаат нон стоп. Таму пишува дека се ѓупски војници и за мене се ѓупски војници. Патем, се знае дека ѓупциве се педери, па не ми треба некој посебен доказ :salut:

Да не има некој познат од снимките? Кочо, Боки 13, оној од крема што го тепаат нон стоп. Таму пишува дека се ѓупски војници и за мене се ѓупски војници. Патем, се знае дека ѓупциве се педери, па не ми треба некој посебен доказ :salut:

Потполна подршка имаш од мене дека се педери..пишуе дека се ѓупци..ама не се..мада имаат и вакви во нивните редови :salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom