Видеово е малку постаро, ама никогаш не е досадно :pos2:
Видеото нема врска со грчката војска, овие се пијани туристи во Турција. Ова шо го пиши долу е вметнато, не е од оригиналното видео.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Видеово е малку постаро, ама никогаш не е досадно :pos2:
Видеото нема врска со грчката војска, овие се пијани туристи во Турција. Ова шо го пиши долу е вметнато, не е од оригиналното видео.
Ептен стручен коментар даде бре! Да не ја провери автентичноста? Гит, тролувај за други работи.
Ова се ѓупски војници и крај!
Кога не разбираш турски не филозофирај...
На почетокот вика дека на 17 Мај 2008 во Beyoğlu (населба во европскиот дел на Истанбул) се случи скандал на странски туристи со неколку испедерчени турци и напалени турчинки.
ПС. Запримети дека јасно англиски зборат He is the soldier - кај зборот солџер е многу јасно дека грците неможат да изговорат џ, тие ја изговарат како ѕ.
Мавни се од темава, ова е постаро видео и се работи за ѓупските војници. Не ми реплицирај повеќе на темава, нема да добиеш одговор. Ако ти се гледа видоево гледај го, коментари не требаат од тебе. Се` си кажале дечките на видеото, се`! Педери се и крај!
Ептен стручен коментар даде бре! Да не ја провери автентичноста? Гит, тролувај за други работи.
да не се вреѓаме HITCH ама грчки војници не се....баш на воениот форум расправавме за ова.. 100% ти гарантирам :salut:
Да не има некој познат од снимките? Кочо, Боки 13, оној од крема што го тепаат нон стоп. Таму пишува дека се ѓупски војници и за мене се ѓупски војници. Патем, се знае дека ѓупциве се педери, па не ми треба некој посебен доказ :salut: