Скопјанки - спремајте бикини!

• Креатор на темата Креатор на темата Македонец
  • Време на започнување Време на започнување

Плажа на Вардар?

• Вкупно гласачи
    186
Тооооо скопјанки ќе ги глумат охриѓанки :pos2:

Глупости! Живи глупости! Шо фајде да се сончам крај река коа не можам да и се приближам од што смрди. Само арчат пари бадијала!

проект градска плажа

посетители

тип1
i-like-botox-and-orange-tan.jpg

тип2
P3240463.jpg

тип3 (на другиот брег)
flashingman.jpg

кретени, кога ги вракаат плажите, нека ја вратат и бистрината на вардар

оууу не сум видел убаво бе ја....““десниот брег’’ сум го испуштил од текстот. “Десниот брег’’ подразбира дека љунгите ќе прават нова Плаја Виста и ќе бидат одвратни ко на времето, што е апсолутно лошо....го повлекувам белиот бумбар од проектов. : )

Го поздравувам предлогов,се надевам повеќе граѓани ќе влезат во водите на Вардар и ќе се удават.Исто така се надевам дека екипата која седи во фотеља,прва ќе ја проба плажата и групно ќе се фрли во остатоците од домаќински апарати,каросерија и трупови.Колку побргу,толку подобро.

Го поздравувам предлогов,се надевам повеќе граѓани ќе влезат во водите на Вардар и ќе се удават.Исто така се надевам дека екипата која седи во фотеља,прва ќе ја проба плажата и групно ќе се фрли во остатоците од домаќински апарати,каросерија и трупови.Колку побргу,толку подобро.

На свеченото отварање сите политичари ќе ја пробаат плажата :pos2:

На свеченото отварање сите политичари ќе ја пробаат плажата :pos2:

Јас радо би им помогнала да ја пробаат водата,особено кога е надојден Вардар.

Вака на почеток сите плукавте за секој проект па после ќе ве видам сите таму на плажата ќе си речете каков Охрид,Војни ќе скапеме ваму убао е :)Како со споменициве сите плукаа па сеа немаат ништо против вака си врви владата баш им е гајле шо мислите вие

Сеа не тераат да се фрламе у вардар а ако сакав ќе идам кај ондека на брана и така се бањаат летно време :pos:

Абе заебeте вие ова, плажа во Скопје не бидува, продолжете да идeте во Охрид, поубаво е. :)

Глупости! Живи глупости! Шо фајде да се сончам крај река коа не можам да и се приближам од што смрди. Само арчат пари бадијала!

A не ти смрдело,кога на кеј си пиела кафе... мислам хелоуу бејбе... коа си се лапала со некој фраер у темно навечер не ти смрдел Вардар.. Мислам Хелоуу.. (Претпоставувам дека си од Ск и дека си женско :) ) Колку ли шмизли по гз на жител има у Скопје..? Ако знае некој нека ми пише,Благодарим :salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom