КОНЕЧНО не проваливтеТооооо скопјанки ќе ги глумат охриѓанки :pos2:
На свеченото отварање сите политичари ќе ја пробаат плажата :pos2:Го поздравувам предлогов,се надевам повеќе граѓани ќе влезат во водите на Вардар и ќе се удават.Исто така се надевам дека екипата која седи во фотеља,прва ќе ја проба плажата и групно ќе се фрли во остатоците од домаќински апарати,каросерија и трупови.Колку побргу,толку подобро.
Јас радо би им помогнала да ја пробаат водата,особено кога е надојден Вардар.На свеченото отварање сите политичари ќе ја пробаат плажата :pos2:
Се плашам да не го помешаат со Дунав па да се дообукаат :pos2: :pos2: :pos2:Јас радо би им помогнала да ја пробаат водата,особено кога е надојден Вардар.
Дигнете ги цените уше малце ни мравка нема да ви згазиАбе заебeте вие ова, плажа во Скопје не бидува, продолжете да идeте во Охрид, поубаво е.
A не ти смрдело,кога на кеј си пиела кафе... мислам хелоуу бејбе... коа си се лапала со некој фраер у темно навечер не ти смрдел Вардар.. Мислам Хелоуу.. (Претпоставувам дека си од Ск и дека си женско ) Колку ли шмизли по гз на жител има у Скопје..? Ако знае некој нека ми пише,Благодарим :salut:Глупости! Живи глупости! Шо фајде да се сончам крај река коа не можам да и се приближам од што смрди. Само арчат пари бадијала!