Скопјанки - спремајте бикини!

Плажа на Вардар?

• Вкупно гласачи
    186

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.485
Поени од реакции
6.874
Тооооо скопјанки ќе ги глумат охриѓанки :pos2:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Глупости! Живи глупости! Шо фајде да се сончам крај река коа не можам да и се приближам од што смрди. Само арчат пари бадијала!

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Работава ке биде Дојди да те бутнам.

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
проект градска плажа

посетители

тип1

тип2

тип3 (на другиот брег)

кретени, кога ги вракаат плажите, нека ја вратат и бистрината на вардар

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.818
Поени од реакции
50.004
оууу не сум видел убаво бе ја....““десниот брег’’ сум го испуштил од текстот. “Десниот брег’’ подразбира дека љунгите ќе прават нова Плаја Виста и ќе бидат одвратни ко на времето, што е апсолутно лошо....го повлекувам белиот бумбар од проектов. : )

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Го поздравувам предлогов,се надевам повеќе граѓани ќе влезат во водите на Вардар и ќе се удават.Исто така се надевам дека екипата која седи во фотеља,прва ќе ја проба плажата и групно ќе се фрли во остатоците од домаќински апарати,каросерија и трупови.Колку побргу,толку подобро.

H

HITCH

Гостин
Го поздравувам предлогов,се надевам повеќе граѓани ќе влезат во водите на Вардар и ќе се удават.Исто така се надевам дека екипата која седи во фотеља,прва ќе ја проба плажата и групно ќе се фрли во остатоците од домаќински апарати,каросерија и трупови.Колку побргу,толку подобро.
На свеченото отварање сите политичари ќе ја пробаат плажата :pos2:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
На свеченото отварање сите политичари ќе ја пробаат плажата :pos2:
Јас радо би им помогнала да ја пробаат водата,особено кога е надојден Вардар.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Вака на почеток сите плукавте за секој проект па после ќе ве видам сите таму на плажата ќе си речете каков Охрид,Војни ќе скапеме ваму убао е :)Како со споменициве сите плукаа па сеа немаат ништо против вака си врви владата баш им е гајле шо мислите вие

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Сеа не тераат да се фрламе у вардар а ако сакав ќе идам кај ондека на брана и така се бањаат летно време :pos:

F

FuckYouAll

Гостин
Абе заебeте вие ова, плажа во Скопје не бидува, продолжете да идeте во Охрид, поубаво е. :)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Глупости! Живи глупости! Шо фајде да се сончам крај река коа не можам да и се приближам од што смрди. Само арчат пари бадијала!
A не ти смрдело,кога на кеј си пиела кафе... мислам хелоуу бејбе... коа си се лапала со некој фраер у темно навечер не ти смрдел Вардар.. Мислам Хелоуу.. (Претпоставувам дека си од Ск и дека си женско :) ) Колку ли шмизли по гз на жител има у Скопје..? Ако знае некој нека ми пише,Благодарим :salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom