Судир на Албанците и Србите во Косовска Митровица

• Креатор на темата Креатор на темата oon
  • Време на започнување Време на започнување
Ееее, ама Талибанците и Србите, не се Албанци. :)

Еее, го немаат Диогард, немаат пари да плаќаат на САД. :)

Зато ќути и пуши, оти не ти е дадено за повеќе да разбериш во животот. Доста ти се тие ниски човечки страсти.

--- надополнето ---

Таа тактика на УСА веќе јас ја сватив.

ООООООО!

Па ти бе човече ти си бил таман сега за во СЛУЖБИ да те бапни чоек. Па готово, шо ќе прај Америка сега?

--- надополнето ---

OVK,OVPMB i drugite albanski organizacii od strana na Amerika,Rusija,ON itn se proglaseni za teroristicki organizacii...

И Тачи беше на црна листа, па секоја втора година во Америка е. Тоа е колку тебе да те излажат, оти ти се палиш на тие работи.

--- надополнето ---

сега па името вас ве кочи да станете дел од Европа????
што правиме до пред 2001 кога Македонија беше водечка сила на Балканов(и тоа пред Србија,босна,албанија,Босна,Бугарија) рамо до рамо со Хрватска..........што испадна тогаш проблем т.е. одеднаш да се претвори во гнила земја.........хммммммммммммммммммм некој балистет во стилот на Че гевара направи конфликт во државата која што ја "сакал и почитувал"................бидејќи бил марилизиран,граѓанин од втор ред:pos2:......................и што бидна од ТОГАШ со МАКЕДОНИЈА,наместо да имаме прогрес кон ЕУ и НАТО(вашите омилени дестинации) ние им дадовме прогрес на некоја етничка заедница-КОЈА БЕЗУСЛОВНО КОЧИ СЕ ЖИВО И ДИВО ВО ДРЖАВАВА

ви сметаше тоа што Македонцето не ве почитувал,ви сметаше тоа што нема двојазичност,ви сметаше тоа што нема општини каде што сте доминантни,сега ви смета ИМЕТО,следно што ќе биде знамето,химната,самите Македоници...............епа мој друже џемо вака ДРЖАВА не ПРОСПЕРИРА..............вас К.............НЕ ВЕ БОЛИ ни за Македонија ни за Македонецот.......така да поштеди ме од твоите семоќни мултиетнички говори

Те молам не напнувак, те молам, катастрофа постови куцаш.

Е ова е твој муабет, не мој. Јас си имам соживот со интелектуалци, уметници, луѓе со свест, односно со луѓе. Со идиоти кои што се палат ТЕ НА АЛИ ТЕ НА ЈОХАН, ни јас, ни моите пријатели не сакаме да си имаме работа. :)

Take care, уживај оти и такви како тебе мора да суштествуваат.
да де се тоа европски настроени луѓе....така
што не направиш собир,митниг итн каде што ЌЕ ГО КРИТИКУВАШ твојот сограѓанин АЛИ,Теута,Тачи,Селмани дека ако сакаме Македонија да просперира,тоа не може да го прави само со ЗАДОВОЛУВАЊЕ НА БАРАЊАТА НА албанците???????????Дека АЛбанците треба цврсто да застанат во одбрана на името и идентитетот на државата во која живеаат???Дека секој Албанец ГОРДО ќе ја пееа химната на државата во која живее??Дека секој Албанец наместо пред Албанско,европско,америчко знаме ГОРДНО ќе стои пред знамето на државата во која живее????????...........хммммммммммм малку е SF,но кога ќе почнете со овие работи тогаш ЌЕ ЗБОРИМЕ ЗА СОЖИВОТ со вас.........а се до тогаш:jaj:
ПРВ ќе бидам што ќе те подржам...........

Mafijashi se...Albancite se zaloznici na nivnata diskriminatorska politika...eden do eden pa ovie po doma Ahmeti,Thaci,Dzaferi glupaci i albanska kompanija...

Ako imavte nekoj da ve vodi ke trebase da gradi sozivot so Makedoncite i da ne razgoruva...a vie sto?So pushka v race...kolku los imidz za Albanec,pardon Albanec...

Da zivees vo Makedonija,a da se boris protiv nea e golem nedostatok.Mozam da recam bravo za Albancite vo Albanija...ako voopsto postojat dobri Albanci toa se tie...a ne onie so ni se doma...

Те молам не напнувак, те молам, катастрофа постови куцаш.
катастрофа се за тебе ЗАШТО НЕ МОЖЕШ ДА ГИ НЕГИРАШ,се поочна со вашите напади и окупирања на одреден дел на територијата во 2001.....ПОРАДИ ВАС сега сме на ова дераџе..............и прочитај ги малку меѓународните протоколи ШТО СЕ ДОБИВА за окупирање на територија,за раселување,за убиство на војно-полициски сили ДАЛИ ПРАВА или ЗАТВОР!!!!!!!!!!

Ееее, ама Талибанците и Србите, не се Албанци. :)

Еее, го немаат Диогард, немаат пари да плаќаат на САД. :)

Ќе збориме за ова по едно 10 години, да видиме кој бил во право.

Зошто УСА го направи регионалниот центар на ЦИА во Скопје, а не во Бондстил?! Одговорот е многу едноставен, да се бори со исламизмот на Балканот, пред се` во Косово и Албанија.

Туку, постапките на УСА во одност на албанското прашање се одвиваат идентично како што постапуваше со талибаните... Историјата се повтара.

Ќе збориме за ова по едно 10 години, да видиме кој бил во право.

Зошто УСА го направи регионалниот центар на ЦИА во Скопје, а не во Бондстил?! Одговорот е многу едноставен, да се бори со исламизмот на Балканот, пред се` во Косово и Албанија.

Туку, постапките на УСА во одност на албанското прашање се одвиваат идентично како што постапуваше со талибаните... Историјата се повтара.

Да да, по 10 години, а до тогаш место да се грижиш колку албанците се кафказци и колку албанците ќе бидат заебани од страна на Америка, потрудисе да не те викаат странците Вардарски и Северен, потрудисе зачувај ја целовитоста на оваа државичка, и ќути.
Ти не заслужваш да ја имаш и оваа, ама терај, прај ќеиф, и моли Бога да некој друг не посака да те снема. Не Албанците, туку некој силен, бабачко, тие се лоши, тие за кои што прогнозираш дека ќе ја растурат Албанија. :)

Да да, по 10 години, а до тогаш место да се грижиш колку албанците се кафказци и колку албанците ќе бидат заебани од страна на Америка, потрудисе да не те викаат странците Вардарски и Северен, потрудисе зачувај ја целовитоста на оваа државичка, и ќути.
Ти не заслужваш да ја имаш и оваа, ама терај, прај ќеиф, и моли Бога да некој друг не посака да те снема. Не Албанците, туку некој силен, бабачко, тие се лоши, тие за кои што прогнозираш дека ќе ја растурат Албанија. :)
да погодам.....ВИЕ го зАСЛУЖУВАТЕ ова парче земја така??????//

а зашто ти не се секираш што ТВОЈАТА ЗЕМЈА(барем така во неколку наврати изјавуваш) ја нарекуваат или ќе ја нарекуваат различно од тоа како што се вика?????????..................

да погодам.....ВИЕ го зАСЛУЖУВАТЕ ова парче земја така??????//

а зашто ти не се секираш што ТВОЈАТА ЗЕМЈА(барем така во неколку наврати изјавуваш) ја нарекуваат или ќе ја нарекуваат различно од тоа како што се вика?????????..................

Многу се тешко-разбирливи овие работи бе за тебе, не се трудам да ти објаснам. Ама не ние, туку заслужуваат луѓето кои што живеат тука, да не бидат оплакнувани, да живеат човечки живот, и да управува некој со ум и со разум. Такви тука не постојат, мора други да ја опраат оваа работа. Оти така, ем ќе си еби матер државата, ем ти до коска фрустриран. Вака малку фрустриран, убав живот, и курац до крају и душа у рају.

Mafijashi se...Albancite se zaloznici na nivnata diskriminatorska politika...eden do eden pa ovie po doma Ahmeti,Thaci,Dzaferi glupaci i albanska kompanija...

Ako imavte nekoj da ve vodi ke trebase da gradi sozivot so Makedoncite i da ne razgoruva...a vie sto?So pushka v race...kolku los imidz za Albanec,pardon Albanec...

Da zivees vo Makedonija,a da se boris protiv nea e golem nedostatok.Mozam da recam bravo za Albancite vo Albanija...ako voopsto postojat dobri Albanci toa se tie...a ne onie so ni se doma...

awe brat znaes kolku "mnogu" me boli toa sto me vikas Albanec ili albanec.....

ovie greski doagat zs go ucite istorijata sto sami ste napisele druga od cel svet...

ova Albanec i albanec e isto kako sto imat problem holangjanite i germanite

Deutch-German
Holland-Netherlands
Albania-Shqipria

ova nikogas nema da go ucis ama mene kurot ne me boli kako me vikas barem ja imam ime :smir::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Многу се тешко-разбирливи овие работи бе за тебе, не се трудам да ти објаснам. Ама не ние, туку заслужуваат луѓето кои што живеат тука, да не бидат оплакнувани, да живеат човечки живот, и да управува некој со ум и со разум. Такви тука не постојат, мора други да ја опраат оваа работа. Оти така, ем ќе си еби матер државата, ем ти до коска фрустриран. Вака малку фрустриран, убав живот, и курац до крају и душа у рају.
почнувај да ги почитуваш вредностите во државата во која живееш,почни да мислиш како секој граѓанин на оваа држава кој наместо некој си човекови права ќе бара подобра плата,економска социјална и здраствена услуга,почнувај годо да ја сакаш државата во која живееш ......па можеби тогаш,се разбира според тебе, нема да бидам толку фрустриран.....а се до тогаш(иако тоа ќе биде долг период) ќе ми бидете трн во око......................

барем јас сум искрен кон вас,додека ти(а богами и твоите "браќа") сте волци кои се кријат позади овча кожа

Pa toa e golem fizicki,psiholoski,mentalen i drndav nedostatok kaj Albancite ovde...se borat protiv svojata drzava...islamski fundamentalizam da ne pravime muabet...

Deutch-German
Holland-Netherlands
Albania-Shqipria
Барем да знаеше од каде доаѓаат ове имиња ќе беше добро:
Deutch-German = Немец, нем, неми луѓе, или луѓе кои не се разбирааат.
Holland-Netherlands = ниска земја
Shqipria - Shqipr = луѓе кои живеат по планини, прости луѓе:helou:

Ти си прост, шо мислиш дека Albanec-Shqiperi значи Планина, Планински луѓе, и сето тоа, поврзувајќи го по терк на прост силогизам, ПРОСТИ ЛУЃЕ.

Ако Шќиптар значи прост, колку во вашите редови се Шќиптари, еве почнуваме да броиме, прв си ти...

Shqiperia-Albania Albania- imeto doaga od Albanite koj zivele od 3 vek ovde.... ( Pred da dojdete i vie slavite ovde )
Shqiperia-Shqipetar zborot Shqipetar doaga od stariot Ilirski zbor Skepata sto znaci golem covek so golemo srce....

sorry za off topic

a da i nesto GORD SUM ZS SUM OVDE PRV ZAEDNO SO GRCITE I NE SUM DOJDEN NI OD PLANINA NI OD KARPATITE.... nemoj za zabraes deka 90% od Etnicka Albanija ne e planina pozz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom