Fantasy World Cup

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Што е работава имав 32 поени...ги извадов тие што играа,ставив играчи за денес и сеа имам 22 поени !??????

^Кога правиш измена на играч што одиграл ти ги зема неговите поени, а ќе ги додаде поените на тој новиот што ќе ги освои. Измена прави само ако некој освоил малу поени или не изиграл воопшто.

^Кога правиш измена на играч што одиграл ти ги зема неговите поени, а ќе ги додаде поените на тој новиот што ќе ги освои. Измена прави само ако некој освоил малу поени или не изиграл воопшто.

Фала.... :smir:

Ајде денеска Хамшик,Роналдо и Маикон,Цезар не го ставам ми е страв од Хандановиќ си имам 10-ка и ми е страв да не останам и без нив.

Jaс направив друг тим...овој што го имав сите поени ги изгубив...незнаев дека ако некого извдиш ти се губат поените....сеа чекам да дојди второ коло....па да видам што ќе направам со другиов тим.... :)

За вечер Кака ми е капитен ќе видиме шо ќе биде.

У курац!И Рид и Кајт гол дадоа и поени нема.За кој курац тогаш има резерви кога не се важат нивните поени?

Леле денеска Роналдо и Хамшик мизерни по 3 поени.Ништо од првово коло.Имам 56 поени а ми останаа утре уште Чаби Алонсо и ќе ризикувам и ќе му ги преполовам на МЕси бодовите ќе го стам Чави капитен.

Мислам дека не можеш на сред коло да го смениш капитенот и да ти е валидна одлуката за тековното коло. Ако може дај кажи јас ќе сменам во Виља, не може да е послаб од вПерси...

Мојот стартен состав

--------------------Casillas------------------
--Ramos-------Pepe-----Vidic------Evra--
Afellay---De Rossi---v.d.Vaart---Di Maria
-----------Higuain-------Kalou-------------

Резерви: Handanovic, Muslera; Taiwo, Kjaer, Yobo; Marin, Ziani, M.Gonzalez, Honda; Grafite, Dedic, Santa Cruz:toe:

го има некој Маикон како капитен??, страшни поени ке се земат од него..

Мораше ли бе да примат гол??? Го имав Маикон капитен!! И Елано у состав и Шестак денес. Се на се, океј, само уште да не примеа гол ќе беше одлично. 84 поени сеа за сеа ама со капитен Маикон. Ќе ја префрлам капитенската лента на Давид Виља. И Чави ќе улета у состав. 73 поени и Давид Виља(капитен) и Чави да доиграат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom