Fantasy World Cup

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Значи не можам да го заменам Муслера за Цезар за вечер за Уругвај против Франција?

не, значи мора 15мин пред почетокот на првиот натпревар. Сега знаеш за понатаму...и јас се заебав не стасав на време да ги ставам Рибери и Евра...автобусот да го ебам 3 ипол саати патуваше

Ако добро разбрав, може да се заменуваат играчите кои не освоиа поени? На пример: ако ги имав јас Пиенар и Хернандез кои не освоија поени, на пример утре на нивно место може да ги ставам Меси и Тевез?

Ако добро разбрав, може да се заменуваат играчите кои не освоиа поени? На пример: ако ги имав јас Пиенар и Хернандез кои не освоија поени, на пример утре на нивно место може да ги ставам Меси и Тевез?

тачно..:) али Пиенар освои мислам 3 поени што играше повеке од 61 мин. :D

4 бодчиња од Евра и Гуркуф.

18ка од двајцата вчера Евра и Сања.

Јас после првов ден 0...заборавив да го ставам Пиенар....се надевам дека денес Руни,Ди Мариа ќе ми донесат некое поенче :)

Јас само 8 од Евра, ах што не го ставив Муслера ќе имав 19 поени сега.:tapp:

Вчера само 4 поени од Гуркуф,ваљда денеска Меси,Игуаин и Тери ќе ме качат повисоко.Значи тоа било финатата.Јас можам да го сменам Гуркуф за Хамшик ама не знам дали тој ќе освои повеќе од 4 поени.Сепак вреди да се ризикува ништо не губиш.

Мене ми се денеска Хиго и Ди Мариа, се надевам ќе ги убијат за да ми донесат доста поени:)

Еве го и мојот .!
- Нојер-
Сонг--Маркез---Тери--Лусио
Снајдер--Гургуф--Џерард--Елано
Ето-Хунтелар​

Субс...:
GOALKEEPERS:
O.Perez
Ahorlu

DEFENDERS:
Masiela
Ponce
Eboue

MIDFIELDERS:
Thomas
Alvarez
K.Kyong Il
R.Chong Myong :pos2:

FORWARDS:
Di Natale
Adiyiah
Findley

Хмм вчера 4 од Рибери и 7 од Абидал.

Денеска ми се Меси и Руни :)

За денеска ми се Хандановиќ, Тери, Меси и Руни.:zlo:

--- надополнето ---

Кој да го турам капитен од овие четворица?:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom