100 среќници од милионите кои го собраја онлајн.82 проценти имам од албумов.
Уште 18 и го пополнувам цел.
А,како беше тоа.Колку ќе добијат пополнет албум?
Системот автоматски наоѓа некој со слични побарувања и ги "спојува".
--- надополнето ---
Group ID: animaniacs
Password: animaniacs
Ова пробно нешто. Ако нема некој група нека се зачлени, не се лутам=)
да?????Многу чудно.ја иам 85% а ми фалат 71 сликичка.шо математика учеше ти??????82 проценти имам од албумов.
Уште 18 и го пополнувам цел.
А,како беше тоа.Колку ќе добијат пополнет албум?
Group ID се бројки а не букви.Грешно напишал,затоа немоеш да влезеш...The group Id and password did not match.
А пробав неколку пати![]()
misli uste 18% ne 18 slikcinja :pos2:да?????Многу чудно.ја иам 85% а ми фалат 71 сликичка.шо математика учеше ти??????
Џабе брате очигледно не разликуваш проценти и такви ствари кои ти предавал математика морал да ти дава многу воља што мислиш дека имаш познавање xD.да?????Многу чудно.ја иам 85% а ми фалат 71 сликичка.шо математика учеше ти??????
Извини, моја грешка.The group Id and password did not match.
А пробав неколку пати![]()
извини професоре.ја за разлика од тебе и него учев македонскид а се изразам као шо треба.под 18 можеш и компири да подразбереш ти,пошо математиката ти идела.:smir:Џабе брате очигледно не разликуваш проценти и такви ствари кои ти предавал математика морал да ти дава многу воља што мислиш дека имаш познавање xD.
со кодовите проба????Извини, моја грешка.
Group ID: 229852
password: animaniacs
И како да ми дава повеќе пакетчиња дневно? Само по три ми дава:/ така за 30 години ќе го соберам. Промо кодовите ги искористив, ми вика неможеш веќе. Друг начин да дава сликички?
Со тие промо сите ги стаив, сега само COCA-COLA, GOL и FELICIDAD ми ги прими. Како да ставам цели репрезентации? Не сфаќам некако, ваљда дека сум нов=)извини професоре.ја за разлика од тебе и него учев македонскид а се изразам као шо треба.под 18 можеш и компири да подразбереш ти,пошо математиката ти идела.:smir:
--- надополнето ---
со кодовите проба????
коа ќе праиш swap,наместо играчи ставај цели репрезентации,многу побрзо иде.ја од завчера така правам и околу 100 сликички собрав за 2 дена.:smir:
кај шо се става играчи за менување,на таа иконата до нејзе шо е.ај види па пиши шо напраи???Со тие промо сите ги стаив, сега само COCA-COLA, GOL и FELICIDAD ми ги прими. Како да ставам цели репрезентации? Не сфаќам некако, ваљда дека сум нов=)
па ти се штиклирани целите.знаеш од акде немаш и ги ставаш тие и автоматски ти дава играчи шо ги немаш само.од искуство е ова,пробај па кажи.имав 112 дупликати вчера,денес стигнав до 15-16.касно ми текна да пробам вака.:smir:vikas poveke taka prakaat a brat koga imas celi reprezentacii