Виртуален албум од панини со слики од СП 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Васил МКД
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ej kako ke mi se pagaat slikicki?????????samo 3% mi e popolnet albumot :S:S:S:S:S

btw aj pridruzete mi se vo grupa i prakajte mi slikicki

id:221799 ili brishko neznam to4no edno od tie 2te e
pass:123456789

--- надополнето ---

19% go sobrav so nekakva pomos sea sekoja den znaci ke mi praka po 3 paketcinja?????toj so ima duplikati neka mi praka slobodno!!!!!!!

btw duplikati mi se : samuel(arg),,,tzorvas (gejcija),,,agger(den),,,grichting (swa)2pati,,,senderos(swa)

ej kako ke mi se pagaat slikicki?????????samo 3% mi e popolnet albumot :S:S:S:S:S

btw aj pridruzete mi se vo grupa i prakajte mi slikicki

--- надополнето ---

19% go sobrav so nekakva pomos sea sekoja den znaci ke mi praka po 3 paketcinja?????toj so ima duplikati neka mi praka slobodno!!!!!!!

btw duplikati mi se : samuel(arg),,,tzorvas (gejcija),,,agger(den),,,grichting (swa)2pati,,,senderos(swa)

Секој ден добиваш по три нови пакетчиња, и пробај во promo codes со некој од овие кодови:
4L6QUVV5
4FBGE83A
23EJAFW5
4V8QBYU7
3Y69P7Bj
7BUY39F7
4TNL2XLY
6634L9WC
3y69p7bj
4v8qbyu7
4TNL2XLY
7BUY39F7
23EJAFW5
4L6QUVV5
4FBGE83A
6634L9WC

Плус линк за стадионите и постерите http://soxialmedia.com/colecciona-el-album-virtual-panini-de-la-copa-del-mundo-sudafrica-2010/

Сите кои се во мојата група КАЈГАНАTHEBEST....нека ги збираат побрзо албумите за да бидеме подобро рангирани....позз :)

Смеат по втор пат да се праат албумите?

aj pridruzete mi se vo grupataaaaaaaaaa ve molam

На 91 % ми е албумот,ми фалат само Јапонија,Јужна Кореја,Хондурас,САД и Австралија :S

Брате кој ти фали од Америка....имам повеќе дупликати од нив....само ти кажи !

Фелипе Мело и Адриано ги има ли некој ? Ми фалат уште тие две

И јас конечно го собрав :)

koj gi ima: kalu,zakora,keita,maitje,k.ture i barry od bregot na slonovata koska duplikat neka mi gi prati

Едно прашање - зошто не можам да направам swap stack со некого, а гледам други сакаат да направам со мене, а и не сум во никоја група?

Едно прашање - зошто не можам да направам swap stack со некого, а гледам други сакаат да направам со мене, а и не сум во никоја група?

Системот автоматски наоѓа некој со слични побарувања и ги "спојува".

--- надополнето ---

Group ID: animaniacs
Password: animaniacs

Ова пробно нешто. Ако нема некој група нека се зачлени, не се лутам=)

На 99 % сум ми фалат 2 сликички :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom