Сам свој мајстор реално шоу на Канал 5

P

PewDiePie

Гостин
имаше порано овде еден кого си го викав пиколо, изгледа ти си вториот искомплексиран , кој сила покажува на понежен пол....нека ти порасне, па можеби ќе размислам за нацицувањето:)
Не,млада воопшто не си во право,кај виде овде покажување на сила и физичко насилство? Ај те молам не ми превртувај зборови и не ми глуми жртва,како прво не потребно ги изеде гомната па јас ти вратив на соодветен начин. Поздрав :back:(еве ти малце нежност) :icon_lol:

П.С. Пораснат е тој,оди тебе те чека :pos2:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Кај е Ѓорѓи? оваа недела нигде не го гледам

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Не треба да понижуваш тоа што е од Кавадарци,проблемот е што сите беа пијани и збеснаа а и тој нормално и навистина си го заслужи, а за дијалектот дефинитивно тој и Мима двојат од сите и се интересни :)
dodaj go strumka

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Како се викаше песната што ја играа/пееја од Ареа... ПОБРЗОО

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Изгледа, се имат скарано овие од Сам свој мајстор... Не се имат ебено, веќе неколку денови...:pos2:

P

PewDiePie

Гостин
Му нацртале крст на чело дур спиел тој муслиманот со долгата коса,се закани дека кога ќе дознае кој е ќе го тужи.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.636
Поени од реакции
8.065
Му нацртале крст на чело дур спиел тој муслиманот со долгата коса,се закани дека кога ќе дознае кој е ќе го тужи.
а кој е мусалиманец? тој од гостивар што е или од кај и да беше малку албански му е нагласакот на зборењето

Фан на Интер

Rasturac na ZABAVI
Член од
26 јануари 2010
Мислења
612
Поени од реакции
22
а кој е мусалиманец? тој од гостивар што е или од кај и да беше малку албански му е нагласакот на зборењето
Ne e toa albanski naglasok smukle toa e Mijacki dijalekt... Inaku deteto e glupo ko kur mislam deka bese od nekoe gostivarsko selo rekanskiot kraj tamu nema Albanci za tvoja informacija Torbesh e.....

Imeno da ne go zaboravime i vtoriot Torbesh vo shouvo Edvis Halimahich moj drag bratuced

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.636
Поени од реакции
8.065
Ne e toa albanski naglasok smukle toa e Mijacki dijalekt... Inaku deteto e glupo ko kur mislam deka bese od nekoe gostivarsko selo rekanskiot kraj tamu nema Albanci za tvoja informacija Torbesh e.....

Imeno da ne go zaboravime i vtoriot Torbesh vo shouvo Edvis Halimahich moj drag bratuced
OK немора да се нервираш и караш одма ја од кај да знам што е он не сум го праел ја детето

P

PewDiePie

Гостин
Во финале влегоа Гоце,Ангела и слаѓан,само свињата слаѓан да не победи.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Кумановката не влезе? :pos2:
Во недела конечно завршува

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Слаѓан е закон. Им го плеснува у фаца...Одличен карактер, свака част...

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.636
Поени од реакции
8.065
конечно ќе заврши,уште фарма да заврши и малку раат да бидеме од реалниве шоуа ,сакам малку пауза од вакви работи по телевизииве кајда да свртам даваат некое реално шоу

Kajgana Shop

На врв Bottom