Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.743
- Поени од реакции
- 18.491
Да да секако!ellelelelel...ovie se ulavi..
uklucete na kanal 5 da gi videte...ke bide dobro sou..
--- надополнето ---
ovie se skroz mrdnati..
Да да секако!ellelelelel...ovie se ulavi..
uklucete na kanal 5 da gi videte...ke bide dobro sou..
--- надополнето ---
ovie se skroz mrdnati..
Абе безврска е ::kesa:поглупа работа од ова ШОУ немам гледано,едвај 10 мин. издржав да погледам
super e be..!Абе безврска е ::kesa:
Сакаат да бидат популарни како Кики и Вики, али си ебале матер овие.Пуштете канал 5.
си лижат цицките, се слекват, се месат, се лапат. абе упм. НЕМАТ ПАМЕТ ОВИЕ. :pos2:
Oвие се бетер од нив брат...кики и вики од овие треба да учатСакаат да бидат популарни како Кики и Вики, али си ебале матер овие.
И да не го гледаш! Паметно од твоја страна. Јас гледав денес едно 5 минути и се згрозив! Каква сељачанаааааааааааа....
Да ме затворат со нив на пет минути ќе избегам жими све! Каков џган не сте свесни. Идејата за шоуто си е ок ама ништо со онакви учесници, колку што сум у тек денес им е прв ден и наместо да седнат на маса да се запознаат, да попраат муабет они одма почнуваат со мајмунлаци како да ги пуштиле од Бардовци.
Да да у план ми е!Пуштете канал 5.
си лижат цицките, се слекват, се месат, се лапат. абе упм. НЕМАТ ПАМЕТ ОВИЕ. :pos2:
И да ти е..веќе завршиДа да у план ми е!
Да бе стварно ненормални,се мачкаат со сладолед и се лижат....ама онаа Кумановката некако најспремна беше...како провоцирашеПуштете канал 5.
Поголем аматер од тебе нема! Ја сум работела во една наша ТВ куќа и да ти кажам дека е супер обработено на таков мал простор. Не знам што сакаш повеќе од реално шоу? Шо праева во Биг Брадер а беше пооригинално? барем не го укралеСамо се прашувам кога ќе дојде денот да им се здосадат овие шоуа на нашиот македонски народ. Што има интересно во тоа некои деца се собрале и јадат пијат се смеат и јас да ги гледам, па имам видено луѓе во онакви ситуации што би ми го привлекло вниманието не знам, а како капак на се ова е доста нискобуџетно шоу и доста аматерски изведено.