Сам свој мајстор реално шоу на Канал 5

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Само се прашувам кога ќе дојде денот да им се здосадат овие шоуа на нашиот македонски народ. Што има интересно во тоа некои деца се собрале и јадат пијат се смеат и јас да ги гледам, па имам видено луѓе во онакви ситуации што би ми го привлекло вниманието не знам, а како капак на се ова е доста нискобуџетно шоу и доста аматерски изведено.

110%ЗеленоБел

Слобода за навивачите!
Член од
26 декември 2009
Мислења
638
Поени од реакции
33
Пуштете канал 5.
си лижат цицките, се слекват, се месат, се лапат. абе упм. НЕМАТ ПАМЕТ ОВИЕ. :pos2:

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Досадно,глупо,незанимљиво. Ама скроз.

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
И да не го гледаш! Паметно од твоја страна. :) Јас гледав денес едно 5 минути и се згрозив! Каква сељачанаааааааааааа....
Да ме затворат со нив на пет минути ќе избегам жими све! Каков џган не сте свесни. Идејата за шоуто си е ок ама ништо со онакви учесници, колку што сум у тек денес им е прв ден и наместо да седнат на маса да се запознаат, да попраат муабет они одма почнуваат со мајмунлаци како да ги пуштиле од Бардовци.

Па не знам што очекуваше, нормални луѓе имаат работа, имаат кариера, имаат жена (маж), деца, студираат а не седат 2 месеци како паразити да ги рани некој и да ги гледам како јадат, се смеат. IQ под 90 им е на сите сигурен сум. и треба еднаш да разјаснеме НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЕ БИ СЕ ПРИЈАВИЛ НА ОНАКВО ИЛИ НЕКОЕ СЛИЧНО ШОУ

Член од
14 март 2010
Мислења
16.942
Поени од реакции
16.259
Да да у план ми е! :icon_lol:
И да ти е..веќе заврши ;)

А за тие што не сакаат да гледаат оваков тип на шоуа, па си имаат други програми, никој не ги тера да го гледаат ова ниско буџетно шоу.

shema77

Borriello
Член од
30 јули 2009
Мислења
432
Поени од реакции
7
Пуштете канал 5.
си лижат цицките, се слекват, се месат, се лапат. абе упм. НЕМАТ ПАМЕТ ОВИЕ. :pos2:
Да бе стварно ненормални,се мачкаат со сладолед и се лижат....ама онаа Кумановката некако најспремна беше...како провоцираше :vozbud:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Каде бе на ова ладново се лижат,ќе настинат :(

Член од
6 јуни 2010
Мислења
19
Поени од реакции
3
Само се прашувам кога ќе дојде денот да им се здосадат овие шоуа на нашиот македонски народ. Што има интересно во тоа некои деца се собрале и јадат пијат се смеат и јас да ги гледам, па имам видено луѓе во онакви ситуации што би ми го привлекло вниманието не знам, а како капак на се ова е доста нискобуџетно шоу и доста аматерски изведено.
Поголем аматер од тебе нема! Ја сум работела во една наша ТВ куќа и да ти кажам дека е супер обработено на таков мал простор. Не знам што сакаш повеќе од реално шоу? Шо праева во Биг Брадер а беше пооригинално? барем не го украле

Kajgana Shop

На врв Bottom