Сам свој мајстор реално шоу на Канал 5

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
очекував ваков коментар... еве и ние пробуваме копија... ама неиде... ете и сам гледаш :) наместо да градат куќа,они у базентот си седнале и си уживаат... дебили ;-)
кој сме тоа ние? демек еве Ние (Македонија ја ставаш у Ние?) и ете Тие (Србија) ... ма ајде те молам ... каква глупа аналогија и генерализација ...
ако оние кои им се дало можност за проектов да го направат не успеваат незначи дека друг неможе ...

С

Спенсер

Гостин
кој сме тоа ние? демек еве Ние (Македонија ја ставаш у Ние?) и ете Тие (Србија) ... ма ајде те молам ... каква глупа аналогија и генерализација ...
ако оние кои им се дало можност за проектов да го направат не успеваат незначи дека друг неможе ...
добро... :) само сакав да кажам дека шоуво е безвезе ;-)

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
добро... :) само сакав да кажам дека шоуво е безвезе ;-)
Ами шо искомплицира :smir:

поентата ми е деца не си ставајте такви комплекси :)
имаш 16г ... немој со такви комплекси у глава „Сите се подобри јас/ние не чиниме“. :smir:

Член од
6 јуни 2010
Мислења
19
Поени од реакции
3
Значи пак се пљука по се што е наше...ја си го глеам шоуто од почеток и убаво е објаснето дека во оваа фаза само помагаат дека некоја фирма гради шо се и гледа...а шо треба да праат кога се како во камп на +39?
бог да чува

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Значи пак се пљука по се што е наше...ја си го глеам шоуто од почеток и убаво е објаснето дека во оваа фаза само помагаат дека некоја фирма гради шо се и гледа...а шо треба да праат кога се како во камп на +39?
бог да чува
ништо шо ќе праат ..
шо да праат кога нема никакви реквизити за да праат нешто освен да седат на клупата :)

никој не ги окривува нив оти ништо не праат .. организацијата е слабо осмислена ..

Член од
14 март 2010
Мислења
16.942
Поени од реакции
16.259
Супер си е шоуто, го гледам редовно т.е коа иам време.
Проблемот е во нас, викаат дека некој нов концепт на шоу, ова е веќе видено во други земји, за тоа нема потреба да викаме дека ние сме го измислиле.
Баш се супер кандидатите, интересни се.
За градењето на куќата колку-толку помагаат, прават гужва на мајсторите :)...но никој не рече дека самите кандидати треба да ја изградат куќата.

H

HITCH

Гостин
И мене ми е интересно. Јас сакам вакви шоу програмчиња, не сакам онакви глупости ко големиот брат, тоа ми е тепање време. Ова ми се допаѓа, малку се тапа, ама бар прават нешто :toe:

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
де кажете по некоја интересна случка :)

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Јас мислев дека сами ќе градат, или барем ќе се снаошаат со средствата (и физички и финансиски) да најмат некој, кој ќе осмисли, некој кој ќе помага во изведба, вака некако како набљудувачи ми се, ништо повеќе.
Не се интересни.

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
znaci planirav da go gledam souto ama stvarno mnooooogu me razocara koga ja poglednav prvata emisija od gradenjeto....
eve gi moite zabeleski:
1.jas kolku sto znam ova realno sou se vika sam svoj majstor a ne lezenje vo bazen..i spored toa tie treba da gradat kukata a ne da lezat vo bazen i da gi gledat majstorite kako gradat...
ajde ova nekako ke pomine ama ova..---->2. mestot na gradenje i na ziveenje i e vo dvorot na kanal 5 tv....stv mizerno barem podobro mesto mozele da najdat..c.c.c ovie se glupiraat a kamerata gi snima kolite na parkingot...c.c.c.c.c

:cuc::cuc:
oba veke ne vazi...ne..ne...ne..vcera gledav kako nesto marko gi organizira..da se podelat vo dve grupi..pa sekoj den da imalo sostanoci....i razni igri..ama ova vtoroto ostanuva...vo dvorot na televizijata.cc.c.c.
kako vo "toa sum jas:..ziveat vo stan..c.c..jas "toa sum jas" ne sum go gledal samo nekolku pati bidejki bev mal..

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
ама претеруваат со емитувањето. секои 3-4 саати го даваат и трае по 2 саати :toe:ме нервираат. ништо друго канал 5 не емитуваат, како да немаат програма направено, освен шоуво

Член од
6 јуни 2010
Мислења
19
Поени од реакции
3
Е да бе, ако не го даваат често , зашо не го давале...ако го даваат повеќе, било многу...мене ми е таман

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
ellelelelel...ovie se ulavi..:vozbud::vozbud:
uklucete na kanal 5 da gi videte...ke bide dobro sou..:icon_lol::icon_lol:

--- надополнето ---

ovie se skroz mrdnati..

RocknRolaa

Rafa Para Siempre