М
Мартин`
Гостин
Мрднати се сите на аудицијава, вчера гледав и можам да кажам дека шоу-во ќе бида ретардирано се пријавил и немој не ме радуј
На канал 5 се извинуваат за недоветноста на Миленко? Па луѓе кој бил на аудиција што ли било - кога канал5 се извинува на гледачите - за однесувањата?Мрднати се сите на аудицијава, вчера гледав и можам да кажам дека шоу-во ќе бида ретардирано се пријавил и немој не ме радуј
Миленко во негов стил веднаш ги провоцираше учесниците кои беа од Прилеп и паднаа секакви муабети од местењето на натпревари во Прилеп каде што и самиот Миленко беше еден од главните сведоци за утакмиците до кој ги местел и како, избегаа од темата премногу така да ништо чудно што се извинуваат и што денеска на негово место беше поставен нов човек кој поставува прашања. Денеска натпреварувачите исто така едно 90% од сите беа ретардирани како и вчера кои фрикови ги имаше неможат да се објаснат со зборови.. еден во пријавата каде што пишува наброј три придавки кои највеќе те опишуваат напишал само не и едвај го управија некако да му кажат што се придавки и уште еден куп глупости кои ги пишувале.На канал 5 се извинуваат за недоветноста на Миленко? Па луѓе кој бил на аудиција што ли било - кога канал5 се извинува на гледачите - за однесувањата?
Од почеток па килаво?
И да не го гледаш! Паметно од твоја страна. Јас гледав денес едно 5 минути и се згрозив! Каква сељачанаааааааааааа....Не сум го гледал, не планирам да го гледам...
неможеме србите да ги имитираме? лол ...да дааа јаките срби ... јаките бугари ... јаките сите .. само ние кутрите и „глупи“ македончиња а?Банда без команда... глупости у боја се ова... ќе го имитираат велики брат... или нешто слично... ама џабе ни е,неможеме србите да ги имитираме... ни приближно... тоа е...
очекував ваков коментар... еве и ние пробуваме копија... ама неиде... ете и сам гледаш наместо да градат куќа,они у базентот си седнале и си уживаат... дебили ;-)неможеме србите да ги имитираме? лол ...да дааа јаките срби ... јаките бугари ... јаките сите .. само ние кутрите и „глупи“ македончиња а?
Биг Бротхер е лиценца .. копија .. а кого го имитираат србите и останатите .. одма со себеомаловажување да се почне ... ц ц ц ... имаат некое оригинално шоу србите?
Организацијата е тоа шо нечини ... има луѓе (Македонци да) ќе направат бум од оваква работа ... ама организацијата која ова го спремала е гола вода ..
можеби толку им е буџет .. можеби бла бла .. но сепак слаб старт .. неиновативност .. монотонија .. и секако Не заборавете да гласате .. на секои 3мин ..