Сам свој мајстор реално шоу на Канал 5

М

Мартин`

Гостин
Мрднати се сите на аудицијава, вчера гледав и можам да кажам дека шоу-во ќе бида ретардирано се пријавил и немој не ме радуј :)

Член од
26 април 2010
Мислења
501
Поени од реакции
21
Мрднати се сите на аудицијава, вчера гледав и можам да кажам дека шоу-во ќе бида ретардирано се пријавил и немој не ме радуј :)
На канал 5 се извинуваат за недоветноста на Миленко? Па луѓе кој бил на аудиција што ли било - кога канал5 се извинува на гледачите - за однесувањата?
:toe:Од почеток па килаво?

М

Мартин`

Гостин
На канал 5 се извинуваат за недоветноста на Миленко? Па луѓе кој бил на аудиција што ли било - кога канал5 се извинува на гледачите - за однесувањата?
:toe:Од почеток па килаво?
Миленко во негов стил веднаш ги провоцираше учесниците кои беа од Прилеп и паднаа секакви муабети од местењето на натпревари во Прилеп каде што и самиот Миленко беше еден од главните сведоци за утакмиците до кој ги местел и како, избегаа од темата премногу така да ништо чудно што се извинуваат и што денеска на негово место беше поставен нов човек кој поставува прашања. Денеска натпреварувачите исто така едно 90% од сите беа ретардирани како и вчера кои фрикови ги имаше неможат да се објаснат со зборови.. еден во пријавата каде што пишува наброј три придавки кои највеќе те опишуваат напишал само не и едвај го управија некако да му кажат што се придавки и уште еден куп глупости кои ги пишувале.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Kaнал 5 се криви. Вложуваат толку пари, и му даваат да усере еден ретардиран Миленко. Сами ќе си се заебат.

Член од
6 јуни 2010
Мислења
19
Поени од реакции
3
Videte vaka, Milenko pokaza deka e kreten vo poln sjaj...da kazes "za onaa pred tebe 25cm", za devojceto Sofija...moron...Bravo za Kanal 5 u ste da go sutnete

Е

експерт

Гостин
kolku e mizerno. Zosto izmisluvaat topla voda. Ova e veke izmisleno, zosto eksperimentiraat, neka napravat po licenca.
Mnogu me nervira toj od kavadarci, a marko ne e toa sto bese, mnogu e lame.

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Mарко е ѕвер! Почна да ги интервјуира шаторите ffs. :pos2:

clark.kent

A.K.A. Superman
Член од
8 мај 2009
Мислења
43
Поени од реакции
0
Не сум го гледал, не планирам да го гледам...

J

JOEY JORDISON

Гостин
Каљо Од Фурион ќе Растура :):):):) Мрсниот Радишанец

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Не сум го гледал, не планирам да го гледам...
И да не го гледаш! Паметно од твоја страна. :) Јас гледав денес едно 5 минути и се згрозив! Каква сељачанаааааааааааа....
Да ме затворат со нив на пет минути ќе избегам жими све! Каков џган не сте свесни. Идејата за шоуто си е ок ама ништо со онакви учесници, колку што сум у тек денес им е прв ден и наместо да седнат на маса да се запознаат, да попраат муабет они одма почнуваат со мајмунлаци како да ги пуштиле од Бардовци.

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
znaci planirav da go gledam souto ama stvarno mnooooogu me razocara koga ja poglednav prvata emisija od gradenjeto....
eve gi moite zabeleski:
1.jas kolku sto znam ova realno sou se vika sam svoj majstor a ne lezenje vo bazen..i spored toa tie treba da gradat kukata a ne da lezat vo bazen i da gi gledat majstorite kako gradat...
ajde ova nekako ke pomine ama ova..---->2. mestot na gradenje i na ziveenje i e vo dvorot na kanal 5 tv....stv mizerno barem podobro mesto mozele da najdat..c.c.c ovie se glupiraat a kamerata gi snima kolite na parkingot...c.c.c.c.c

:cuc::cuc:

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
многу аматерско направено ... 5 шатора 2клупи у дворот на К5 .. 2 гумени базена .. искрен да бидам .. смешно ...
важно вртат реклами доле .. смс 50ден ... немаат вложено ни 3000евра у организацијава .. овака не се ствара бренд ...
се ВЛОЖУВА ... барем 50% од очекувањата да вложеле .. (шо верувам дека се големи а би требало да бидат многу поголеми ако вложеле многу повеќе) ... се прави Бум .. после секоја сезона им е Чист кеш ...
оваака .... стисни прдни шо се вика ... не очекувам ни 2ра сезона ... а не пак Бренд од емисија ..
а парите кои ги имаат вложено ... и она шо го гледаме .... сигурно ги имаат веќе извадено од еднонеделно рекламирање (ако не и помалце) од кајронине доле шо вртат .. па и од смс ...

--- надополнето ---

ај може читаат Кајгана па ќе се упраат :)
и да ни платат за совети :)

С

Спенсер

Гостин
Банда без команда... глупости у боја се ова... ќе го имитираат велики брат... или нешто слично... ама џабе ни е,неможеме србите да ги имитираме... ни приближно... тоа е...

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Банда без команда... глупости у боја се ова... ќе го имитираат велики брат... или нешто слично... ама џабе ни е,неможеме србите да ги имитираме... ни приближно... тоа е...
неможеме србите да ги имитираме? лол ...да дааа јаките срби ... јаките бугари ... јаките сите .. само ние кутрите и „глупи“ македончиња а? :tapp:
Биг Бротхер е лиценца .. копија .. а кого го имитираат србите и останатите .. одма со себеомаловажување да се почне ... ц ц ц ... имаат некое оригинално шоу србите?

Организацијата е тоа шо нечини ... има луѓе (Македонци да) ќе направат бум од оваква работа ... ама организацијата која ова го спремала е гола вода ..
можеби толку им е буџет .. можеби бла бла .. но сепак слаб старт .. неиновативност .. монотонија .. и секако Не заборавете да гласате .. на секои 3мин ..

С

Спенсер

Гостин
неможеме србите да ги имитираме? лол ...да дааа јаките срби ... јаките бугари ... јаките сите .. само ние кутрите и „глупи“ македончиња а? :tapp:
Биг Бротхер е лиценца .. копија .. а кого го имитираат србите и останатите .. одма со себеомаловажување да се почне ... ц ц ц ... имаат некое оригинално шоу србите?

Организацијата е тоа шо нечини ... има луѓе (Македонци да) ќе направат бум од оваква работа ... ама организацијата која ова го спремала е гола вода ..
можеби толку им е буџет .. можеби бла бла .. но сепак слаб старт .. неиновативност .. монотонија .. и секако Не заборавете да гласате .. на секои 3мин ..
очекував ваков коментар... еве и ние пробуваме копија... ама неиде... ете и сам гледаш :) наместо да градат куќа,они у базентот си седнале и си уживаат... дебили ;-)

Kajgana Shop

На врв Bottom