Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе реалноста друго изгледа а тука друго се пишува, не знам колку од вас не се мрштите кога ви седне циган смрдлив во автобус до вас
Rasizmot e bullshit poso u sekoj narod a ne pak u rasa ima i losi pojke od asalni, vtoro ako e rasizam so ne se sakat razlicnite nacii neli ista rasa se i belci se i srbite i albancite i ircite i britancite, posle soako se ista rasa imat razlicni religii pak se mrzat. rasizmot e glupos nema superiorna rasa ima samo asalni luge od site rasi i narodi i veri i neasalni pak od site....
Ејјј жими се тоа е нешто што највише ме има напиздено до сега.Да сум ја некој од тие црнците ќе ги отерам у пм. Ко животно од зоолошка да е се сликаат со него.Ај бар некој познат да е ќе сфатам,али вака.....рандом црнец на улица и го застануваат да се сликаат.....Што е расизам ?
Расизам е кога курвичињата од по 15 години се сликаат со секој црнец што ќе го сретнат на улица.
Ејјј жими се тоа е нешто што највише ме има напиздено до сега.Да сум ја некој од тие црнците ќе ги отерам у пм. Ко животно од зоолошка да е се сликаат со него.Ај бар некој познат да е ќе сфатам,али вака.....рандом црнец на улица и го застануваат да се сликаат.....
Иначе јас лично неам ништо против црнците,напротив сметам дека секој треба да си купи барем еден![]()
Како прво да се огласам бидејќи ме немаше еден период. Но да се разбереме, како корисник на странава а не МЕТА на озборување и исмејавање !
Доколку веќе ја има некаде темава СЕ ИЗВИНУВАМ а доколку не ЕТЕ јас ќе ја отворам :
Почнувајќи од некогашниот Хитлер кој бил Нацист и Расист и ги подржувал само луѓето од Германската Раса, односно Плави Очи, Руса Коса, Високи Германци па се до многу други луѓе кои отишле по неговите стапки и го делат неговото мислење сакам да знам што мислите вие
До каде може еден човек да дојде во животот ако така размислува? Дали расизмот може да му помогне и ако е ДА каде , ако е НЕ зошто?
Дали еден Македонец во Друга Туѓа Држава може да се однесува така?
Што подразбирате вие под Расизам?
Ние како македонци сме против врска, брак или блиско пријателство со нашите сограѓани Албанци, Турци и други кои не ја делат нашата вера. Во меѓувреме тоа се измени, но сеуште ги има оние кои се против тоа.
Дали може да се суди по еден албанец за сите други? Зошто ја има омразата кога таа не е добра за никого ?
Се радувам на вашите дискусии и моите реплики, кои нормално ќе бидат како секогаш кратки,но од моја гледна точка РЕАЛНИ
Ваша ВЕСНА