Баерн Минхен - Интер: финале Лига на Шампиони, 22 мај!

Кој мислите дека ќе победи?

• Баерн Минхен

Гласови: 109 31,5%
  • Интер

Гласови: 237 68,5%

• Вкупно гласачи
    346
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.383
Lucio е зверот =)

Богами ако игра ко шо играше до сега .... Со Т.Силва не знам кој јунак ке ги помине ....

Дунга интелегентниот најверојатно Хуан ќе го игра пред Силва.

Иначе да не идам оф топик Честита победа на комшииве, и повеќе од заслужена. И да, Мур ќе си иде, јеее

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Дунга интелегентниот најверојатно Хуан ќе го игра пред Силва.

Иначе да не идам оф топик Честита победа на комшииве, и повеќе од заслужена. И да, Мур ќе си иде, јеее
А да вие миланезите сеуште мислите дека Неста е подобар од Лусио?:pos::pos::pos::pos:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Боби[Мкд];3578352 напиша:
Па пак не сфаќаш, ја не пореков дека вашата одбрана е слаба бе, леле колку глупо ги сфаќаш сите постови,

Мислев дека нашиве ќе изиграат на ниво, а всушност само левата страна играше.
Пробаа да играат на ниво море, али си ги смешал Интер со одбраните на Фиорентина и Лион. :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Пробаа да играат на ниво море, али си ги смешал Интер со одбраните на Фиорентина и Лион. :)
Ама не го сваќаш ти Боби, т.е. никој не го сфаќа :toe:

Му пастираш тоа што ти го кажал, и пак јас не сфаќам, он бил во право... Ај ако може некој неутрален да ми објасни кај и што не сум сфатил....

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Боби не биди педерче честитај на профил :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.098
Поени од реакции
46.005
Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Интераши..честито ЛШ доста подобри бевте од Баерн и ако ви оди Мурињо лошо ќе ви се пишува.:toe:
А пак кај Баерн се гледаше отсуството на Рибери,кој е доста поискусен од Алтинтоп кој не се снајде баш најдобро..но сепак голема успех беше и тоа што се пласираја у финале,зашто беше неизвесно и дали ќе се пласираат у 1/8 финале :)

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
интер не го сакам како тим и никогаш не сум го ставал да тепа во калдилниците (обложувалниците) ама тогаш го ставив оти мисев дека магеоничарот мурињо не би можел да се победи имаше убава квота 2,40,цтавив и други утакмици и си фанав 11,000 и нешто
п.с што убаво ми дојдоа летото.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom