bobipp
Let's cook!
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 11.864
- Поени од реакции
- 6.905
Море Нов Зеланд ќе им го пикни на сите :pos2:In Slovakia we trust......ееееј кој мерак ќе ми го направат Словациве да им го напикаат немиен на Италијанциве
Море Нов Зеланд ќе им го пикни на сите :pos2:In Slovakia we trust......ееееј кој мерак ќе ми го направат Словациве да им го напикаат немиен на Италијанциве
Колега баш ми е мило кога ги читам твоите постови...и кога ќе прочитам некоја глупостБоби[Мкд];3629951 напиша:Ова е најголемо изненадување на светското, каква Швајцарија.
Ваков подвиг немаше од времето на Алкоркон и Фулам кога го декласира Губентус.
ЈАс сум убеден дека ќе го сркаат од Словачка посебно заради Хамшик ...:tv:Италијаниве.... све што направија и постигнаа постигнаа со глума!
Заслужени 2 пораза они сепак имаат 2 поени... ама ќе им се одмазди тоа се надевам против словачка!
Не само што им покажаа како се игра фудбал, туку и каде каде се појаки од нив.:pos2:Им покажаа на жабарите како се игра фудбал! Браво НовЗеланд!
Ciao ragazzi.
Ако ова беше пенал стварно незнам... театар од страна на де Роси
Ама сепак беше одлучувачка глумата на Де Роси и за радост на Италија по освоениот бод против Нов ЗеландБоби[Мкд];3629997 напиша:Според мене голманот од Нови Зеланд, милион топки фати, ниедна не му избега, а и капитенот беше одличен.
Од кај италија најдобар беше тој шупакот од Фиорентина, со косите долги, заборајф како се викаше.
Интересно,не виде дека Канаваро играше пред тоа?Интересно, сите се фативте за пеналот а никој не се фати за голот од офсајд на Нов Зеланд.
Не не,Де Роси е супермен,ќе ја стигнеше топката:tv:^^
Истото сакав сега да го пишам. А + со сиот ум пишат не било пенал...
Па кој друг,најзаслужен беше што извлекоа бод ИталијаМен оф Д меч - Де Роси
Немогуќе.