Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го симнав апдејтот за сите трансфери до 31.1 ама незнам каде да го ставам селектираниов фајл, .bin ??? Ќе ве молам за помош
![]()
Момци сите ли на Top Class играте
Јас сум нов играм на professional прво место сум за полусезоната со Ипсвич во Чепионшип лигата
Апдејтот стави го во "Documents\KONAMI\MST - Fire Patch 2011\save"\
Ништо за то сме овде
Ако најде некој link од PESEdit 1.5 ама еден дел да биде нека стави!
Ми ја снема одеднаш лигата
Играв со Ипсвич сеа ми дава со Дуисбург,истите резултати све исто само други играчи и дргуи имиња на тимови????
помош??
И дресовите не се тие....ај у курац!
дај кажувајте шо да праам
ееее баце имавме пишано поназад некаде пост во врска со тоа а се надевам за фире пачот правиме муабет, на почеток ништо немењавајте во врска со лигата значи да си остане чемпионшип оти ако ја смените на пример во италија втора и после нема назад сите тимови од таа лига се измешани или имињата или дресови, значи преинсталирај си ја играта, па пачот но мораш и се да избришеш од my documents кај што има зачувано од играта но можеш да го тргнеш тоа делче ако играш мастер лига ML му се најчесто ознаките и после пак да го копираш во my documents/konami/save каде што стоело претходно зада ти стои и мастер лигата да не почнуваш од почеток
дечки ваше мислење шо е подобро.. новиов пач да инсталирам 1.5 или да му напрам update на овај firepatch?