Група Д (Германија, Австралија, Србија, Гана)

Статус
Затворена за нови мислења.

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Невикам јас дека е стварно така... Ама имам сумња... А не е лесно да се даде така ефтин автогол... Ќе биде ептен очигледно и опасно по него самиот... Пак ќе кажам, колку повеќе го гледам пеналот, се повеќе се уверувам во невероватното...

Н

'Никола'

Гостин
ДАЛИ ОВА НА СЛИКАВА Е РАДОСТ НА ВИДИЌ ПОСЛЕ ОДБРАНАТА НА ПЕНАЛОТ...??? Ако се земе во обзир и тоа дека он е крив за пеналот, тогаш тој треба да е нај радосен...

Прегледај го приврзокот 30838
Момент што го фатила камерата. Можеби сеуште е во шок и се созема малку по малку. Можеби му паднал камен од срце и тогаш кога се издишува го фатила камерата/апаратот. Можеби нема храброст да го погледне голманот во очи дека тој беше крив за пеналот. Можеби му се сере па чека одвај да заврши натпреварот.:) Можеби е така како што викаш ти...
Ако го имаш гледано филмот Interstate 60, ќе ми ја сватиш поентата.:wink:

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Момент што го фатила камерата. Можеби сеуште е во шок и се созема малку по малку. Можеби му паднал камен од срце и тогаш кога се издишува го фатила камерата/апаратот. Можеби нема храброст да го погледне голманот во очи дека тој беше крив за пеналот. Можеби му се сере па чека одвај да заврши натпреварот.:) Можеби е така како што викаш ти...
Ако го имаш гледано филмот Interstate 60, ќе ми ја сватиш поентата.:wink:
Знам што сакаш да кажеш, ама еве батали ја сликата... Гледај го самиот пенал и прати го Видиќ... Ќе видиш дека по одбраната сите трчаат према голманот, само он се врти спротивно, а напротив тој е оној кој највеќе треба да се радува...
Не правам никаков заговор, само ја кажувам мојата сумња што немора да биде точна, а и несакам и јас како фанатик на Србија тоа воопшто да е точно...

Н

'Никола'

Гостин
Знам што сакаш да кажеш, ама еве батали ја сликата... Гледај го самиот пенал и прати го Видиќ... Ќе видиш дека по одбраната сите трчаат према голманот, само он се врти спротивно, а напротив тој е оној кој највеќе треба да се радува...
Не правам никаков заговор, само ја кажувам мојата сумња што немора да биде точна, а и несакам и јас како фанатик на Србија тоа воопшто да е точно...
Го видов, но сепак не се согласувам со твоето сомневање. Тоа се стресни моменти, и не може човек тогаш да ги контролира емоциите. Којзнае што се' му нема поминато низ глава.
Но, ајде пак ќе кажам, се' е можно, па можи и да има некаква смисла твоето.:toe:

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Го видов, но сепак не се согласувам со твоето сомневање. Тоа се стресни моменти, и не може човек тогаш да ги контролира емоциите. Којзнае што се' му нема поминато низ глава.
Но, ајде пак ќе кажам, се' е можно, па можи и да има некаква смисла твоето.:toe:
Како и да е се надевам дека ќе ја тепаме Австралија, а Германија Гана... :smir:

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
^ Абе незнам шо прајте планови..кога Германија и Србија проаѓаат група,и Германија игра со САД, а Србија со Словенија.
Не очекувам Германците да не ја победат Гана,кога денес покажа мизерна игра,со што можеја и да изгубат..или пак Србите да не ја победат Австралиј,на Австралијците нема да им игра Кјуел,што ќе им биде голем хендикеп.

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
^ Абе незнам шо прајте планови..кога Германија и Србија проаѓаат група,и Германија игра со САД, а Србија со Словенија.
Не очекувам Германците да не ја победат Гана,кога денес покажа мизерна игра,со што можеја и да изгубат..или пак Србите да не ја победат Австралиј,на Австралијците нема да им игра Кјуел,што ќе им биде голем хендикеп.
Ќе биде ќејф да играме против Словенија...:vozbud:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
Германија - Англија ќе играат 1/8 финале само не се знае дали едните ќе завршат втори или другите :)

Н

'Никола'

Гостин
Германија - Англија ќе играат 1/8 финале само не се знае дали едните ќе завршат втори или другите :)
Таман Руни ќе може да му се восхитува на Милер одблиску и во живо (повторно), пошто пред некој ден го пофали јавно, дека е импресиониран од неговата игра.
Но искрено ко што е тргната работава не мислам дека ќе се сретнат во 1/8 финалево.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Таман Руни ќе може да му се восхитува на Милер одблиску и во живо (повторно), пошто пред некој ден го пофали јавно, дека е импресиониран од неговата игра.
Но искрено ко што е тргната работава не мислам дека ќе се сретнат во 1/8 финалево.
Го зезал бе :pos:
Него викате овие србиве намерно пеналите ги направиле а?
Него кога веќе се е местено, дај кажете кој ќе освои СП да земам некој денар за одмор ми требаат...

Иначе од ова Германчињава пријатно ме изненадил тој Озил и Марин(или како и да се викаа овој коментаторов ги утиња по малце)...
Од Србиве само Јованович, додека Красич е преценет играч, ќе се избламира во Серија А со Јувентус...

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Ако не ја тепаат Австралија не ни заслужуваат да идат даље.

А ова околу пеналиве не верувам дека Видиќ, Кузмановиќ или било кој друг би го направиле тоа намерно.

Јебига се дешава, исто ко мене што ми се деси да не ја гледам цела утакмица.

--- надополнето ---

Го зезал бе :pos:
Него викате овие србиве намерно пеналите ги направиле а?
Него кога веќе се е местено, дај кажете кој ќе освои СП да земам некој денар за одмор ми требаат...

Иначе од ова Германчињава пријатно ме изненадил тој Озил и Марин(или како и да се викаа овој коментаторов ги утиња по малце)...
Од Србиве само Јованович, додека Красич е преценет играч, ќе се избламира во Серија А со Јувентус...
Добри се сите само што мора да се малце порелаксирани. Преголем притисок се ствара а осим Станковиќ, Видиќ и Бане Ивановиќ другиве немаат играно оваков тип на утакмици.

--- надополнето ---

Што се тиче Гана мислам дека Немачка ќе ги згази земајќи у предвид дека ние ги преценивме и ги притиснавме дури кога ни го исклучиа Луковиќ а вчера Австралија исто така со 10 играчи одлично парираше.

--- надополнето ---

Е сега евентуално доколку ја тепаме Австралија а Немачка на Гана со што автоматски имаме ист број бодови, ме занима дал ќе се гледа целокупната гол разлика или ќе решава меѓусебниот дуел.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Прво гол разлика се гледа, после повеќе постигнати голови, па на крај меѓусебен дуел.

M

Mario Gómez

Гостин
Мнооогу е пријатна атмосферава за дискусија.:nenene:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Боби[Мкд];3629383 напиша:
Мнооогу е пријатна атмосферава за дискусија.:nenene:
Што и фали бе таман си е,само малку забегаа со пеналиве што биле намерни ама нема врска.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom