Група Д (Германија, Австралија, Србија, Гана)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе да...

За Италија си?Ја па реков си са некоја појака репрезентација па си нашол да збориш тука,ама за Италија бе братче?:vozbud:

И да не ја фатеше Кузмановиќ со рака,Србија немаше вчера да изгуби.Луковиќ да не добиеше црвен Србија може и ќе победеше.
Да не беше Енијема,Аргентина ќе тепаше 10-0.....ептен ти се глупи муабетиве бе,не се заебавај.

За Англија и Германија до крајот,па ќе видиме што ќе биде..

добро инвинсибл се швабите... тепале 4-0, брао големи бубрези шо напраиле.
без Кејхил?? па да им го извадеа Озил на Немачка, мин. ќе им израмнеа.
глеј вечер газење, не се пали на лузериве :tv:

Експертче, не се непобедливи Германците, но досега никој не покажа толку убедлива игра како тие. А дека Кејхил е факторот за таквата игра на Германија и дека Австралија ќе израмнеа ако не беше исклучен, ќе ти пишам само :pos::pos::pos:
А од Италија ако воопшто очекуваш газење, оди гледај одбојка, таму се едни од најдобрите.:wink:

А,кој тепа 4-0 досега?
Нигерија беше полесен противник од Австралија,па Аргентина едвај победи.
Франција требаше да го здрви Уругвај,па извади реми.Холандија требаше да прикаже брилијантна игра,а играше тиња.
Засега Германија покажа највеќе,за понатаму ќе видиме.
Србија тоа го има?Со тешко срце го кажувам ова,ама Србија немаа врска вчера.И тоа против Гана.За со Германија не сакам ни да помислам.
:pos:
Се надевам не си сериозен.

Како тргнало светското ќе го прогласат за светско со најмногу леви голови :) Вториот гол си беше на место,али репрезентација како Холандија требаше да ги издиши Данците!
Холандија - Данска 2:0 Головите!
http://mesto.com.mk/video/BB56UHKHKUSG/Холандија--Данска-20-World-Cup-2010

:pos:
Се надевам не си сериозен.

Сериозен сум.
Убедлива беше Аргентина,или се врткаше пред голот од Нигерија и ништо конкретно,освен шансите на Меси,нормално
Нигерија немаше шанси?

Како тргнало светското ќе го прогласат за светско со најмногу леви голови :) Вториот гол си беше на место,али репрезентација како Холандија требаше да ги издиши Данците!
Холандија - Данска 2:0 Головите!
http://mesto.com.mk/video/BB56UHKHKUSG/Холандија--Данска-20-World-Cup-2010

Другарче, сето тоа супер што си го напиша, ама мааааалку си ја згрешил темата.:)

Сериозен сум.
Убедлива беше Аргентина,или се врткаше пред голот од Нигерија и ништо конкретно,освен шансите на Меси,нормално
Нигерија немаше шанси?
Нигерија е репрезентација која има таков состав што ако ги победи следните 2 меча што не би ме чудело ... може да има огромен прогрес и да биде изненадување на турнирот!

Сериозен сум.
Нигерија немаше шанси?
Пишуваш дека Нигерија била полесен противник од Австралија?
Дај не ме заебавај,Нигерија е за класа подобра од Австралија.

Пишувам дека се на исто рамниште.
Штом и двете се квалификувале на светско,тогаш не се слаби.
Освен Нов Зеланд и Алжир јас не гледам слаба репрезентација на ова првенство.
А,да...и Гејција.

А,да...и Гејција.

брат4е дај не зезај, Австралија споредуваш со Нигерија...тоа сега и никогаш повеке..

А,да...и Гејција.

Ако добро се сеќавам , Нигерија играше 1/2 финале во Африканскиот куп на нации.

ЛЕле како сме ги скршиле сокериве не мисе верува,игравме со пети,шести.седмици итд. наликувавме на Бразил.Ми го исполнија денот(вечерта) и нема да го долѓам многуу зошто алкохолот е посилен од мене.

А да Миро кој хед му го дае на Шварцер ме потсети на не толку старитте времиња.
Благодарам и се извинувам.

:kesa::kesa::kesa: Леле не сум јас ова(алкохолот зборува)

:pos2:, Ги заборави Дарко
Ковачевиќ, Саво Милошевиќ, Ивица Краљ и Перица Огњеновиќ.

А Дејан Говедарица го забораи или црногорец беше тој?

Нигерија е репрезентација која има таков состав што ако ги победи следните 2 меча што не би ме чудело ... може да има огромен прогрес и да биде изненадување на турнирот!

И јас мислам така само многу им фали Оби Микел на средина (а и не е тоа дискусија за во оваа тема)

добро инвинсибл се швабите... тепале 4-0, брао големи бубрези шо напраиле.
без Кејхил?? па да им го извадеа Озил на Немачка, мин. ќе им израмнеа.
глеј вечер газење, не се пали на лузериве :tv:

Гледаме, гледаме... :tv:

Само еден краток поздрав до дечкото што вчера на темава пишуваше за Томас Милер и како тоа не требал да игра, залутан бил во репрезентацијата на Германија.

:helou:

Ме занима нешто, у случај да две екипи имаат ист број бодови дал одлучуе гол разлика или меѓусебен дуел ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom