Група Ц (Англија, САД, Алжир, Словенија)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Честитки до Алжир, каков натпреавр одиграа, цела екипа играше како еден играч, тактички зрело, дисциплинирано, компактно.
Англичаниве пак дрва невидени, резил, според мене требаше дури и да изгубат за да видат дека не е доволно само да се појавиш на теренот и автоматски да победиш. Мора и газот да го испотиш.
Ќе биде убаво ако сите такви големи репрезентации што се замислуваат дека се фаворити да го окркаат и да испаднат, за да им дојде памет за друг пат.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Подобро ќе беше Хрватска да се пласираше, барем играат тие со срце, не енглезиве, труби невидени се, нека си одат дома, не можам да им ги гледам маките :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
Не е Капело крив бе луѓе, па со таков тим да ги пуштиш играчите сами треба да знаат како да се постават и да дадат 3-4 гола на еден Алжир или САД...
Кај нив друго е проблемот, тоа што мислат дека се ѕвезди, не се игра веќе така фудбал, умре тоа...
И некој го спомна Хески, па и Дефо е исто ко него, според мене боље е Хески да игра...

Н

'Никола'

Гостин
Што било тоа со Руни што кажал нешто пред камера после натпреварот?

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Со години проблемот е психолошки ...

Н

'Никола'

Гостин
^ Не се разбира баш што кажува. Ама се гледа дека е многу накурчен.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.714
Поени од реакции
43.739
^ Не се разбира баш што кажува. Ама се гледа дека е многу накурчен.
Aj сеа види пак :)

Е сеа некои го поддржуваат, некои одма почнаа да серат.. Иначе се знае кои се тие што го поддржуваат и кои се тие шо серат :)

--- надополнето ---

Како и да е, исто и јас на негово место би реагирал вака. Без разлика што играа лошо, навивачите не требало да ги исвиркуваат (не дека не ги пцуев јас,ама друго е) Сеа вака они изнервирани уште будалите Англичани им требале на глава.. И така и така цел притисок им е од нив и од глупите медиуми кои ја нарушија атмосферата во тимот..

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
де бее Алжир.
Руни ќе го стигне судбината ко на рекламана на Најк, али катнат среќниот крај само со првиот дел :tv:
во сите гледаа предводник на Гордиот Албион на ова СП, а он сеа за сеа е дупе.

не ми се верува да не поминат, како и да е триумф над Словенија е императив, мора да докажат дека се зрели и ја посакуваат победата.
се разбира сеа дека атмосферата ќе е нарушена и спадната, нешто слично како и кај Французиве.

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Не е Капело крив бе луѓе, па со таков тим да ги пуштиш играчите сами треба да знаат како да се постават и да дадат 3-4 гола на еден Алжир или САД...
Кај нив друго е проблемот, тоа што мислат дека се ѕвезди, не се игра веќе така фудбал, умре тоа...
Со години проблемот е психолошки ...
Двајцата сте во право, проблемот е во карактерот на играчите и во нивните глави. Во Англија се мега ѕвезди и се третирани како мали богови симнати на земјата односно со други зборови им удираат пари, слава и жени во глава. За Англичните играње за репрезентација има многу помала вредност него во било која друга голема селекција во Европа и тоа и се гледа и на теренот.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Овие Англичаниве полоши од Франција биле.:pos2:Толку да не се можело на Алжир еден гол да му се дај ц ц ц ...

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.864
Поени од реакции
6.905
Јас како фан на Англија (читај аватар) ми е многу мака вака да ги гледам како се мачат и не можат 2 додавања да сврзат ама пак си навивам за нив и прогнозирам дека Англија прво ќе ја растури Словенија и после ќе стигне до 1/2 финале. Ова досега им е само за ум да си знаат дека титулата не се освојува така лесно и дека за тоа треба мадињата да ти паднат до земја. Е па сега ќе видиме што ќе биде...

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Двата мои фаворити дожвеаа ,,дебакл‘‘ во ист ден! Жал ми е што ќе речам, но англија ми заличи на реал мадрид - све ѕвезди и пак катастрофа:toe:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.900
Поени од реакции
73.082
Малку оф топик...

Мала провокација која ги изнервирала Хрватите до даска. Значи мамата им ја ебаа со провокации :pos::pos:

Ете го и нашето знаме на трибините :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom