- Член од
- 4 декември 2007
- Мислења
- 119
- Поени од реакции
- 4
Епа ако не постои црвја дупка според тебе, како ќе го објасниш бермудскиот триаголник?
The same, едно магнетно поле на земјата, односно место каде што привлечната сила на земјата е поголема од стандардната.mene trijagolnikov ne mi e misteriozen
А да не знае некој од вас некоја книга за бермудскиот триаголник?
Многу ме интересира за него и од секогаш сум сакала да дознаам нешто повеке само што сум ја подзаборавила таа тема.Може и предлози за филмови со него ако има.Поздрав и фала.
Јас сум ја гледалZa kniga ne znam ama bi ti ja preporacal mini serijata ''The Triangle'' , taa se zanimava so ovaa tematika . Jas ja nemam gledano ama eden drugar mi kazvese deka bila interesna .
magnetnoto pole nema veza so tamosnite slucuvanja me mrzi da pisuvam sega vo naredna prilika ke ti elaboriram sto s slucuva tamuThe same, едно магнетно поле на земјата, односно место каде што привлечната сила на земјата е поголема од стандардната.
само да го догледам 3тото цд и закон ке биде.Јас сум ја гледал"The Triangle" (2005) (mini), супер е, ви ја препорачувам на сите. Тоа е уствари мини серија од 3 епизоди или повеќе како филм од три дела. Има одлична актерска екипа и многу добри ефекти како за тв серија. Нема да ви ја кажам теоријата што се разработува околу триаголникот за да не ви го расипам гледањето...
фала за препоракта ... сум ја прочитал... солидна оцена 4-ка :salut:Za kniga ne znam ama bi ti ja preporacal mini serijata ''The Triangle'' , taa se zanimava so ovaa tematika . Jas ja nemam gledano ama eden drugar mi kazvese deka bila interesna .