Награда за најдобро прославен гол?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.304
Поени од реакции
34.689
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Слушнав нешто дека оваа година ќе се наградува и најдобро прославениот гол на Светското првенство.
Има некој информација за ова? Вистина е? :)

Ако има вакво нешто, Нани освојува :)

Вау, хаха.
Фина тактика да се поттикнат фановите да се дерат поише, и играчите да изведуваат глупости после гол (можат и салса да заиграат).

Еднаш мислам тренер му забрани на играч да прави такви екскурзии при прославувањето на голот за да не се повреди, мислам Мартинск праеше салти :)))

Али има креативни шо не се опасни

Би било добро да има таква награда, ќе гледам нешто како ова:
Уште поинтересно првенство :tv:

Ако има вакво нешто, Нани освојува :)

Јас не би гласал за него, тоа нон стоп го гледаме. Уствари никој не би гласал за него.

Ова е тоа што се бара :pipi:

Еднаш мислам тренер му забрани на играч да прави такви екскурзии при прославувањето на голот за да не се повреди, мислам Мартинск праеше салти :)))

Али има креативни шо не се опасни
И Ферги му забрани на Нани, но овој пак по негово :)
Инаку мислам дека салтото го измисли Мартинс. Ѕвер :)

Јас не би гласал за него, тоа нон стоп го гледаме. Уствари никој не би гласал за него.

Ова е тоа што се бара :pipi:

Од тие што одат на СП дај видео :D Не ми текнува во моментов кој би прославил така гол од натпреварите што ми се гледани :)

Од тие што одат на СП дај видео :D Не ми текнува во моментов кој би прославил така гол од натпреварите што ми се гледани :)

Па може ќе има и некои нови таленти посебно очекувам од Африканциве, немора да значи дека тие што правеле порано и сега само тие ќе прават интересни :)

Инаку погледнете го видеото погоре има интересни гол славења, посебно ми е интересно тоа што почнува 0:35 иако и другите скоро сите се интересни.

Уште овие две само :pos2::pos2::pos2::pos2:

За второто држисе за нешто јако :pos2:

Дефинитивно Лукарели!

Najjako e od VAN NISTELROJ izleguva pred protivnickiot igrac i u faca mu se raduva

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom