Светско првенство во фудбал, 2010 година, Јужна Африка

• Креатор на темата Креатор на темата Jax Rebel
  • Време на започнување Време на започнување
Ма не е отпишана.....Нигерија треба да се покаже на тој меч....играчите да го дадат својот максимум....а иначе Корејциве се доста добри...имаа неколку добри акции против Аргентина.....

За аргентинциве едноставно WOW !! - Прекрасна игра прикажаа денеска, преку 2 прекина ги сркшија кореанциве. Голема штета би била ако Аргентина остане без Самуел, пошто овој Демикелис од добиена утакмица направи хаос пред паузата :tapp:, а и Бурдисо кој влезе како замена не ми баш ТОА решение за штопер. Игуаин плесна хет-трик, аа замислете како би изгледале кога конечно ќе влезе по еден шут на Меси и Тевез, за да се оттргнат од притисокот .. Е тогаш би било весело :tv:.

А за црнциве од Нигерија, што да кажам. Од упишани 3 поена на контото и со мисли насочени на решавачкиот меч со Кореја, тие самите т.е. поконретно простиот Каита направи детски потег, мислиш игра во школскиот двор фудбал, па ќе се тепа за топката цццццц .. Мака ми е стварно, пошто прикажаа игра, а поради глупи фактори и потези уште се на 0, после 2 кола. Жално е што не ги користат златните одбрани на Ењама .. А можеа далеку.

Вечер сум за Мексико .. :tv:

леле Калински легенда си

Светско во оро само на МТВ1:pos2:

1xxtgx.jpg

Знач инајсигурно е во кладилници да ја играте фрнација тпчќен резултат 0 - 0 :pos2: најсигурна добивка франција не дава гол :pos2: и уште сто утакмици да одигра франција нема да даде гол :vozbud:

Мислам дека французиве повеќе ги мразам и од италијаните. Толку глуп фудбал играат тоа е неверојатно нешто... еден гол да не се дадело и секое светско играат вака... со еден постигнат гол поминуаат во наредна фаза, се ѕвезда до ѕвезда. :tapp:
Мексиканците се одлични. Конечно да гледам добар фудбал од некоја екипа на светско макар и што нема голови сега за сега. Се надевам дека ќе ги прегазат глупите француски црнчуги во второ.

Ајдееее вчера МТВ го отупеа цел ден со таа Даниелс, денеска цел ден е оваа другава.... и тоа “најинтересно„ е дека ќе се прочитсува избирачкиот список од октомври.... омг :nesvest:

Oчекував ова да се случи... Браво за Мексико. Доменеш, браво и за тебе, очигледно си ја научил лекцијата... :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom