Светско првенство во фудбал, 2010 година, Јужна Африка

• Креатор на темата Креатор на темата Jax Rebel
  • Време на започнување Време на започнување
Само оваа ме заеба на спортска у курац нека идат Шпанија,неможат една Швајцариа да тепаат да ти се мочам во идиотите

Го копира Мурињо :tv:

Хахах Хицфелд беше тренериште доооолго пред Хозе. Хозе е вториот кој освоил ЛШ со две различни екипи. Кој е првиот? :tv:

Во играта на Швајцарија многу убаво се гледаше печат од тренерската работа на Отмар. Имаа и среќа и тоа е факт ама ја заслужија со тоа што не направија ни една грешка 90м и играа 100% сконцентрирано и дисциплинирано. Браво за нив во секој случај!

Големиот ОТМАР ХИЦФИЛД.:vozbud::vozbud::vozbud:

Редовен пациент му беше дел Боске и дур беше во Реал М. а Отмар во Баерн М.

Баш истово го пишав во темата за групата на Шпанија :tv:

Хахах Хицфелд беше тренериште доооолго пред Хозе. Хозе е вториот кој освоил ЛШ со две различни екипи. Кој е првиот? :tv:

Мали се не го знаат они генерал Отмар.
Секоја чест ме потсети на времињата од Баерн.

И Пујол не е тоа што беше.Дердијок 2 пати го пушти по бурек,штета што беше само статива. Швајцарциве играа дисциплинирано ептен, Гриштинг царуваше назад со Зиглер :))

Во играта на Швајцарија многу убаво се гледаше печат од тренерската работа на Отмар. Имаа и среќа и тоа е факт ама ја заслужија со тоа што не направија ни една грешка 90м и играа 100% сконцентрирано и дисциплинирано. Браво за нив во секој случај!
Иронија беше.Нели секој што ќе победи дефанзивно,го копира Мурињо :tv:

Иронија беше.Нели секој што ќе победи дефанзивно,го копира Мурињо :tv:

Хехе јасно my bad :smir:

--- надополнето ---

Некој имаа време и да ги изгледаат трите продолженија од Терминатор.:)

Дај да му кажеме на Лев дека додека не пушти некој со Чак не бидува ништо од титула :tv:

Баш за ова сакав да пишам претходно.

Некако приметувам дека веќе не ми сметаат вувузелите. Дури и ми фалеа на мечот меѓу Чиле и Хондурас! Дали тоа се навикнавме веќе на нив?!?!

p.s. ги има и на Кајгана!:smir:

Ја отрпнав више.. И без нив ми зуи у глава :pos2:

браво за швајцарија и за нивниот пристап кон натпреварот и нивната пожртвуваност..секоја чест изиграја одлично и си ги знаеа задачите...сепак со Хицвилд нема играње..Шпанија како што очекувавме доминираше со поседот на топката и играта но овој пат немаа среќа ...а торес е уште еден изгубен и неповратен талент послем кака..како да заборавија да играат фудбал.....иниеста заедно со чави од шпанија најдобри.....од швајцарија немам некого посебно да го напоменам освен честитки за целиот тим и за дисциплината во играта...инаку онај санчез од чиле бил играчиште и пол(според прикажаното противн хондурас)!

Сега тие навивачи на Шпанија, кои се ситеа на нерешениот резултат на Италија против Парагвај, можат слободно да одет кај мајките свои, и да побарет цице.

Повеќето од фаворитите некако слабо се покажаа во првото коло.

Големиот ОТМАР ХИЦФИЛД.:vozbud::vozbud::vozbud:

Редовен пациент му беше дел Боске и дур беше во Реал М. а Отмар во Баерн М.

Па и не би рекол дека е баш така...ако добро се секавам 3 години играа по ред Баерн-Реал(2000,2001,2002) во нокаут фазата...двапати како победник излезе Дел Боске, а еднаш Хицфелд..така да не си во право !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom