- Член од
- 18 јули 2009
- Мислења
- 6.742
- Поени од реакции
- 6.461
Калински ке го коментира светсково или не ? Он е според мене најдобриот коментатор во МКД,го има гласот дефинитивно
Светско без Калински не е светско... иначе да, ќе го има вечер финалето од 2006
Како што видов прееска од 21.00ч.Од колку саат ?
Немаш ништо во постот другар. Ај пробај прикачи повторно//
И јас би играл вака! Супер формација :poss:
Па и МТВ други немаат, тие тројца ќе коментираат фудбал, а Бранко Чупески не го бива за коментирање фудбал, али за НБА ме изненади дечкото, свака му част, мислев дека дрво ќе си остани, ама ете се упраи.Калински е најдобар иако како што кажавте знае да забега во поетските води.Освен него,ќе коментираат и овој што ја води емисијата Горан Милковски и мислам дека беше Зоран Видески.
Глеав преска снимка и незалужено победи Италија иако бев за нив,имаа играч повеќе а Франција пак напаѓаше!Имаа многу среќа уште во 1/8 со Австралија па во продолжение со Германија тепаа и се до пенал рулетот со Франција!!Али оваа година нека се радуваат ако поминат 1/8 финале!!
календарчето е супер го видов пред некој ден уште ама проблемот е што не можеш да го снимиш локално и пак да го користиш. Барем јас не успеав да го симнам и да ги има истите работи шо ги дава при кликање и користење на дадениот линк. Ако некој успеал слободно нека каже како ...
Aли за овој мoра да им честитаме.Durban (SID) - In the team hotel of the Greek national team in the vicinity of Durban has been broken into. Striker Angelos Charisteas from the first Bundesliga FC Nuremberg and midfielder Sotirios Ninis Panathinaikos confirmed by Greek media that they were stolen on Tuesday evening at approximately 1000 euros from the hotel room.
Ad
According to a report of the South African newspaper The Mercury made to the Beverly Hills luxury hotel in Umhlanga Rocks, 15 km from Durban, which is approximately € 3000 to have been stolen. The police confirmed that a burglary was reported. It launched an investigation but no one wants to deal with internally, according to a spokeswoman, because "the hotel the incident".
The Greeks start on Saturday live in Port Elizabeth (13.30 clock / ARD and Sky), with their match against South Korea.