Hurin
Pokerface bastard
- Член од
- 3 јуни 2009
- Мислења
- 8.543
- Поени од реакции
- 14.678
а1 даваа аниме, даваа драгонбол,наруто и многу други, порано знам имаше скоро еден цел сат полно со аниме и цртани, од 5 часот до 6е вака...ако сакате сите активни корисници на форумов(и не активни секако) да достават молба на а1,сител,канал и остало ...да по4нат да ставааат аниме! ^^ ке им го дигне рејтингот и ке станат повеке популарни...јас веке пратив отприлика десет и-мејлови али сумлјам дека ке ги про4итаат...Но ако сме повеке,тогаш е друга прича..и кажете им да не сихронизираат! тоа највеке ме нервира кај македонските телевизииии....И нека биде што побрзо! ^^ ДА НАПРАВИМЕ АНИМЕ РЕВОЛУЦИЈААА!!!
уживав тогаш кога бев мал, правиме муабет за пред едно 8-9 год, кога ги даваа на а1 крис колорадо, дигимон,покемон,хајлендер, па и драгонбол.
на канал 5 занм дека југи-ох даваа и тоа бааѓи епизоди,колку и да апелираме и да правиме петиции и ред други работ тв каналите најверојатно немаат корист од аниме, баашка тоа што ретко дадоа комплетно сите епизоди едно аниме, мислам дека беше дигимон и драгонбол оригиналот кој 3-4 пати го повторуваа.
ако правиме нешто во овај случај ја имате мојата подршка :smir: