ANIME (Генерална дискусија)

Sp1r0

Заљубен
Член од
8 мај 2010
Мислења
157
Поени од реакции
19
Ако ги има некој епизодите драгон бол да ги дае нешто да се смениме ме мрзи да ги симињам или да ги глеам на нет?

Г

Господ

Гостин
Глеј си stream на нет да те виде Господ :)

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Ако ги има некој епизодите драгон бол да ги дае нешто да се смениме ме мрзи да ги симињам или да ги глеам на нет?
побарај на isohunt.com или други P2P сајтови, мислам дека го имаш комплетниот серијал на англски(драгонбол, драгонбол Z GT + сите долгометражни филмови и специјални епизоди) за само 17.7 ГБ мислам дека беше, во vo RVMB формат ама доста квалитетен.
иначе ако имаш брз и неограничен интернет, гледај си онлине.

ficdogg

221b
Член од
29 септември 2008
Мислења
1.105
Поени од реакции
699
Ne ne, stoj podaleku od rmvb.
Ako gi siminjas, siminjaj gi dbz-remastered, gi ima vo mkv po 50-60 mb, so angliski i jap audio.
Dbz- remsatered, se originalnite epizodi, remasered vo hd-wide format, ovie od 50-60mb se so dvd rezolucija ama ima nenormalen kvalitet za taa golemina,

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Деновиве имав можност да изгледам ново Аниме. Се работи за Fairy Tail. Анимето е дефинитивно феноменално. Висок квалитет и интересна приказна. Стилот му е нешт како Драгонболл го сретнува Хари Потер, мислам позната и испробана формула. Сепак има интересни story arcs и вреди да се погледне.

Г

Господ

Гостин
Деновиве имав можност да изгледам ново Аниме. Се работи за Fairy Tail. Анимето е дефинитивно феноменално. Висок квалитет и интересна приказна. Стилот му е нешт како Драгонболл го сретнува Хари Потер, мислам позната и испробана формула. Сепак има интересни story arcs и вреди да се погледне.
Го имам од пред некое време забележано ама мислам дека е ново аниме не?
Мангата мислам дека е поодмината.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
радо би да го глеам Shaman King
или One Piece - изглеа кул

Г

Господ

Гостин
радо би да го глеам Shaman King
или One Piece - изглеа кул
One Piece e...долго...долго...долго.Изгледа се натпреваруваат со Detective Conan,кој ќе направи повеќе епизоди.
А рачунај мангата на OP не е ни приближно при крај.

Totally random but ill put it out.
Sazae-san е ваљда најдолго аниме во историјата со 6266 епизоди.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
One Piece e...долго...долго...долго.Изгледа се натпреваруваат со Detective Conan,кој ќе направи повеќе епизоди.
А рачунај мангата на OP не е ни приближно при крај.

Totally random but ill put it out.
Sazae-san е ваљда најдолго аниме во историјата со 6266 епизоди.
So Shaman King it is....64 епизоди се и онака. :)

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Па е релативно ново стигнати се до 31-ва епизода. Ама интересна е и планирам континуирано да го гледа.

Г

Господ

Гостин
Па е релативно ново стигнати се до 31-ва епизода. Ама интересна е и планирам континуирано да го гледа.
Да ми пркне нетов од први ќе почнам да го глеам.Се мислев едно време да ја следам мангата али не е тоа тоа,филингот е боље коа се движат сликите :)

Иначе ми ги препорачаа Code Geass,го има некој глеано да каже дали е добро?

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Code Geass според мене е најдобрата аниме серија која е ипсадната. Ако си ја следел Death Note идејата на серијата е многу слична, но има многу појаки финти.

Ti Si

Црнец
Член од
27 јули 2008
Мислења
269
Поени од реакции
10
Треба сеа неделава да ми ги донесат сите...ќе се мењаме^^

Иначе шо симнав едно многу добро аниме...shigurui...ќе пишам подоцна за шо се работи сеа неам баш време,али коа видов мангата шо е причата...збудалев,одма симнав анимето...

Sp1r0

Заљубен
Член од
8 мај 2010
Мислења
157
Поени од реакции
19
Треба сеа неделава да ми ги донесат сите...ќе се мењаме^^

Иначе шо симнав едно многу добро аниме...shigurui...ќе пишам подоцна за шо се работи сеа неам баш време,али коа видов мангата шо е причата...збудалев,одма симнав анимето...

Пиши приватна кога ќе ги земеш,ќе се договориме што како.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.094
Поени од реакции
25.100
Почнав да го гледам Ghost in the Shell. Изгледав 5 епизоди и некако не ми се свига. Незнам дали да продолжам да го гледам. Ке изгледам уште едно 5 епизоди ако ми се свига ке го изгледам цело, ако не ке се префрлам на друго аниме. Ма да мразам да почнам нешто а да не го завршам.

Kajgana Shop

На врв Bottom