побарај на isohunt.com или други P2P сајтови, мислам дека го имаш комплетниот серијал на англски(драгонбол, драгонбол Z GT + сите долгометражни филмови и специјални епизоди) за само 17.7 ГБ мислам дека беше, во vo RVMB формат ама доста квалитетен.Ако ги има некој епизодите драгон бол да ги дае нешто да се смениме ме мрзи да ги симињам или да ги глеам на нет?
Го имам од пред некое време забележано ама мислам дека е ново аниме не?Деновиве имав можност да изгледам ново Аниме. Се работи за Fairy Tail. Анимето е дефинитивно феноменално. Висок квалитет и интересна приказна. Стилот му е нешт како Драгонболл го сретнува Хари Потер, мислам позната и испробана формула. Сепак има интересни story arcs и вреди да се погледне.
радо би да го глеам Shaman KingГо имам од пред некое време забележано ама мислам дека е ново аниме не?
Мангата мислам дека е поодмината.
One Piece e...долго...долго...долго.Изгледа се натпреваруваат со Detective Conan,кој ќе направи повеќе епизоди.радо би да го глеам Shaman King
или One Piece - изглеа кул
So Shaman King it is....64 епизоди се и онака.One Piece e...долго...долго...долго.Изгледа се натпреваруваат со Detective Conan,кој ќе направи повеќе епизоди.
А рачунај мангата на OP не е ни приближно при крај.
Totally random but ill put it out.
Sazae-san е ваљда најдолго аниме во историјата со 6266 епизоди.
Па е релативно ново стигнати се до 31-ва епизода. Ама интересна е и планирам континуирано да го гледа.Го имам од пред некое време забележано ама мислам дека е ново аниме не?
Мангата мислам дека е поодмината.
Да ми пркне нетов од први ќе почнам да го глеам.Се мислев едно време да ја следам мангата али не е тоа тоа,филингот е боље коа се движат сликитеПа е релативно ново стигнати се до 31-ва епизода. Ама интересна е и планирам континуирано да го гледа.
Треба сеа неделава да ми ги донесат сите...ќе се мењаме^^Ако ги има некој епизодите драгон бол да ги дае нешто да се смениме ме мрзи да ги симињам или да ги глеам на нет?
Треба сеа неделава да ми ги донесат сите...ќе се мењаме^^
Иначе шо симнав едно многу добро аниме...shigurui...ќе пишам подоцна за шо се работи сеа неам баш време,али коа видов мангата шо е причата...збудалев,одма симнав анимето...