Playstation Move vs Kinect

• Креатор на темата Креатор на темата Blacks
  • Време на започнување Време на започнување
не разбирам како 150 долара се многу за мувот/наталот...
ко па си продолжува на иста конзола.

како тоа ќе се вклопи со игрите... вајда камера/скенер доаѓа со тракаталкине.

да и камера има... ќе има посебни игри на ова или сите ќе бидат праени исклучиво за ова?
и овие шо ги иам купено во минатото да не ќе ги чита на мувот :tv:

Па новата цена е од Edge списанието. Највероватно нема да мамат.

Брат за вифи бараат 99$, па така да натал 150 не е скапо хахахахахахах.

Е сега и ти, дан сакаш и вечера да ти правит :pos2:.

Цената нема да е таа, и пред некој ден излезе дека ќе биде 200$ па мајкрософт кажаа дека не е точно. Сега 150 некако пак се многу. Ќе видиме ...

За попрецизно играње да очекувам да ми ги препознае прстите......особено ако сакаат да го купат луѓе кои играат ФПС зш таму нема да мафташ со рацете како ненормален и да бркаш црвени топки.:pos2:

Интересно текстче од ИГН

There are infinite possibilities with Natal. It's up to developers to make smart choices and use Natal to take our favorite types of games and add a new level of immersion.

The beauty of a camera controller like Natal is that one controller works no matter how many players want to participate -- you shouldn't need to buy a ton of extra peripherals for every member of your family to play.

Е заради ова цената може да биде повисока.

Интересно текстче од ИГН

Е заради ова цената може да биде повисока.

Стварно незнам сто се маваат во груди со voice recognition кога го има од дедо Амам во игри...........се надевам дека во Е3 ке покажат нешто за Hardcore gamer зш таму лежат парите......дури и мене би ме убедиле да земам 360-ка.....али за цената...се шушка дека ке биде под 100$ па да видиме.....:D

Цената ќе биде од 100 до 150 $ не се знае точно, а официјалното име ќе биде WAVE.

--- надополнето ---

Интересно видео и добри коментари во него...и предвидувања......

Brunswick-Bowling-Natal.jpg

Куглање игра која ќе излези и за мове и за натал, интересна игра ќе биде осеќам ќе се губат многу часови на ова!!!

Јас мислам дека со Move ке се има поголема контрола над двизењето на топката.

My Ricochet avatar was incredibly responsive. Any pose, any movement, anything, was recreated instantly on screen. Even jumping on the spot or twisting my upper body saw the avatar doing so too. Bending my knees, inverting them inwards or clapping my hands was again perfectly reiterated by my avatar. No lag, no delay and no thinking.

Project Natal: A first glimpse

Аман со тие црвени топки............само тоа и тоа........али нека не очекуваат да ме убедат да го земам Натал само за да мавам топчиња..........нека покажат некој шутер,бокс.......и сл.

Ето и то вика топчина глупи ов аона, но кога ќе застанеш пред натал ти се менуѕва мислењето. Како и да е сега за нецели две н едели на Е3 ќе има че покажат нови игри.

Ето и то вика топчина глупи ов аона, но кога ќе застанеш пред натал ти се менуѕва мислењето. Како и да е сега за нецели две н едели на Е3 ќе има че покажат нови игри.

Се додека нема АСАЛНА игра (да не е дебилна ко оваа или Burnout), Наталот е срање за мене. Што знам ептен ми е глупо да фучам со празни раце. Или да шутирам пенал на празно, или голф да играм на празно, едноставно ГЛУПО е. Мора да се држи нешто во раката, баш тоа што го држиш го прави нештото по реално.

Се додека нема АСАЛНА игра (да не е дебилна ко оваа или Burnout), Наталот е срање за мене. Што знам ептен ми е глупо да фучам со празни раце. Или да шутирам пенал на празно, или голф да играм на празно, едноставно ГЛУПО е. Мора да се држи нешто во раката, баш тоа што го држиш го прави нештото по реално.

Добро до негден во право си.........но како што се шушка го имаат наменето повеке за casual gamer од него за hardcore gamer......но сепак мислам дека ке може да се направи некаква си комбинација на Natal џојстикот за како на пример шутери(како што демонстрираа кај Move каде што камерата ти го следи лицето и телото за да можеш да ѕиркаш од краевите на ѕидовите или да се наведнеш и сл.) за да ти дадат некое ново искуство..........такада уште не го фрлај Natal низ прозор........почекај го Е3 и да видиме што се ке ни покаже Microsoft.......... :D

Тоа верувај е најмал проблем, чим е прецизно и нема лаг е одличлно. Ќе си земиш што сакаш во рака и мафтај ;).
уствари не знаеме дали ќе има и некакви додатоци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom