Наци-Скинхедсите во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Zaptija Stojkov
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми кажаа дека Битолските скинхедси се многу убави(немаат заби од ќотек)....абе тоа се проста раја неспособна да се идентификува и адаптира на општеството(кое ГИ САКААА:vozbud::pos2:) па одат кон негативни т.е девијантни појави....а МВР неќе девијантни појави и не верувам да ги толерираат чунки шират омраза без основа...па како можат да тврдат дека мешањето раси е ЛОШО кога уствари научно е докажамо дека кога се мешаат раси значи на пр еве ако ја имам дете било од јапонска дунда или црна факт е дека Ризикот за генетски наследни болести се НАМАЛУВА,а тоа е контра нивните квазифакти...уствари они и немаат поим кои се...јас во една прилика прашав скинхед зошто ги мразат евреите и ми одговор дека евреите ГО УБИЛЕ хитлер ахаха..кој кого тепал....

Нејсе овака интересни се за проучување се додека не заземат замав...хех нуспојави на современото општество:vozbud:

Тешка работа се овие скинхедојве :tapp: Многу возвишена цел имаа у животот :tv:

Тешка работа се овие скинхедојве :tapp: Многу возвишена цел имаа у животот :tv:
па тогаш исто срање се и металците,панкерите,раперите,рокерите,..:toe:
само КАЈ нас 90% од народот кон тие субкултури гледа како на сатани,наркомани, и ред други негативни работи:kesa:

Каква субкултура кога ти промовира насилство врз национален основ....тоа не е субкултура туку девијантна појава и треба ЌОТЕК за таквите.

(панкери,рокери...рапери...тоа ти е субкултура).

Овие лобоси начекуваат два-тројца и ги претепуваат(а они 10-15 души) и бегаат па утре дента се фалат ко бош ете колку сме јаки...панкери,рокери не прават така.

.......а што промовираат тогаш панкерите????пацифизам,мир во светот:toe:
зборев за субкултурата Skinheads,од нејзината првична цел-како начин на живот,а не за нејзините разграноци:smir:
а за тоа претепувањето,прашај си некој што бил Skinheads(како што ти ги карактеризираш сите) да ти кажува дешавки,а не чаршиски муабети да слушаш

па тогаш исто срање се и металците,панкерите,раперите,рокерите,..:toe:
само КАЈ нас 90% од народот кон тие субкултури гледа како на сатани,наркомани, и ред други негативни работи:kesa:

Извини ама металците не пропагираат нацизам или некој вид на патриотизам и расизам а ниту па раперите и рокерите. Значи да се биде скинер е тотално промашен начин на размислување и живеење.

Извини ама металците не пропагираат нацизам или некој вид на патриотизам и расизам а ниту па раперите и рокерите. Значи да се биде скинер е тотално промашен начин на размислување и живеење.
:pos2::pos2:
а поради кои причини???
поради тоа што ги знаете дека сите што се скинери,(имаат бричени глави,трегери,мартинки и тесни фармерки) се НАЦИСТИ....:nenene:
па и тие на врата што седат се со бричени глави,па не гледам дека фураат наци филм
и панкерите и металците носат мартинки па не гледам дека и тие салутираат со наци поздрав
денешнава мода е фокусирана на трегери па не гледам некој што носи да го потенцираат како НАЦИСТА

п.с.наци поздравот е хигиенски поздрав:smir:

:pos2::pos2:
а поради кои причини???
поради тоа што ги знаете дека сите што се скинери,(имаат бричени глави,трегери,мартинки и тесни фармерки) се НАЦИСТИ....:nenene:
па и тие на врата што седат се со бричени глави,па не гледам дека фураат наци филм
и панкерите и металците носат мартинки па не гледам дека и тие салутираат со наци поздрав
денешнава мода е фокусирана на трегери па не гледам некој што носи да го потенцираат како НАЦИСТА

п.с.наци поздравот е хигиенски поздрав:smir:

Епа не може бе сите да имаат исто мислење за скинерите освен тие што се самите скинери =] Значи луѓето такви ве гледаат, ја сум гледал лично блогови од скинери каде што се пишува за белата раса демек е во опасност или не знам ја што. Тотално глупости. Кажи ми ти скинер си?

а за тоа претепувањето,прашај си некој што бил Skinheads

4ца скинери од Градски парк Фонтана кои без потреба тепаа едно мало дебелко детенце со акустик гитара..си свиреше не зови мама доктора..а оние го направија баш како за во болница.

Епа не може бе сите да имаат исто мислење за скинерите освен тие што се самите скинери =] Значи луѓето такви ве гледаат, ја сум гледал лично блогови од скинери каде што се пишува за белата раса демек е во опасност или не знам ја што. Тотално глупости. Кажи ми ти скинер си?

Шорти, доволно е името. Сите рапери се црнци, сите панкери се наркомани, пардон џанаци (и не се бањаат), сите металци пијат крв и веруваат во сатана и 666, друго...сите што слушаат транс и гоа се таблетомани итн. итн...
Кажете му во фаца на панкер дека не се бања и дека е наркоман, на Скинхед дека е расист и нацист, на Металец дека пие крв, на трансер дека пие таблети итн., итн...па да ја видиме реакцијата, се разбира доколку имате мадиња да им кажете во фаца, а не тука на форум или слично...

4ца скинери од Градски парк Фонтана кои без потреба тепаа едно мало дебелко детенце со акустик гитара..си свиреше не зови мама доктора..а оние го направија баш како за во болница.

Па шо не го одбрани ти детенцето?

ти си читал нацистички сајт,а не сајт на субкултурата Skinheads(нивниот стил на живеење) и .........како што напоменав погоре генерализирате една гранка од таа субкултура,што правиме со другите црвени,анархистички,анти-расистички Skinheads сајтови каде што повикуваат на "линч" на нивните непријатели(капиталистите,фашистите итн)????......
...не сум Skinheads:smir:

па и јас гледам по кафани,на улица итн како се тепаат 7 vs 2 па не заклучувам дека тие се нацисти т.е. дека шират омраза:toe: .........

Светот видел поголем нексмет од од српчето и чеканчето одколку од свастиката. Не дека едното е подобро од другото туку чисто онака да се знаат некои работи.

Светот видел поголем нексмет од од српчето и чеканчето одколку од свастиката.
Добро бе луѓе знаете ли уште колку време Југославија ќе беше под окупација на Немачка да не беше СССР?

Светот видел поголем нексмет од од српчето и чеканчето одколку од свастиката. Не дека едното е подобро од другото туку чисто онака да се знаат некои работи.

А најмногу нексмет видел од капитализмот, односно од тие кои го критикуваат комунизмот како систем, но и фашизмот и нацизмот.
Жално, но вистинито.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom