S
smart ass
Гостин
Мене ми кажаа дека Битолските скинхедси се многу убави(немаат заби од ќотек)....абе тоа се проста раја неспособна да се идентификува и адаптира на општеството(кое ГИ САКААА
:pos2
па одат кон негативни т.е девијантни појави....а МВР неќе девијантни појави и не верувам да ги толерираат чунки шират омраза без основа...па како можат да тврдат дека мешањето раси е ЛОШО кога уствари научно е докажамо дека кога се мешаат раси значи на пр еве ако ја имам дете било од јапонска дунда или црна факт е дека Ризикот за генетски наследни болести се НАМАЛУВА,а тоа е контра нивните квазифакти...уствари они и немаат поим кои се...јас во една прилика прашав скинхед зошто ги мразат евреите и ми одговор дека евреите ГО УБИЛЕ хитлер ахаха..кој кого тепал....
Нејсе овака интересни се за проучување се додека не заземат замав...хех нуспојави на современото општество
:pos2
па одат кон негативни т.е девијантни појави....а МВР неќе девијантни појави и не верувам да ги толерираат чунки шират омраза без основа...па како можат да тврдат дека мешањето раси е ЛОШО кога уствари научно е докажамо дека кога се мешаат раси значи на пр еве ако ја имам дете било од јапонска дунда или црна факт е дека Ризикот за генетски наследни болести се НАМАЛУВА,а тоа е контра нивните квазифакти...уствари они и немаат поим кои се...јас во една прилика прашав скинхед зошто ги мразат евреите и ми одговор дека евреите ГО УБИЛЕ хитлер ахаха..кој кого тепал....Нејсе овака интересни се за проучување се додека не заземат замав...хех нуспојави на современото општество

Многу возвишена цел имаа у животот :tv: