Дали навивањето за послаб тим е за потсмев?

• Креатор на темата Креатор на темата Tomi_Pompey
  • Време на започнување Време на започнување
Јас реков лесно е да навиваш за екипи како ман,реал,барса-екипи кои се секогаш на врвот кои немаат финансиски проблем
ја знам многу што биле за јуве па се откажале до ден денес ги колнам предавниците.и во серија Б сум навивал и во серија Ш да играат и да бидат први или седми неможам да се откажам како некој

sigurno koa si pocnal da navivas za Portsmouth ili si bil u toa vreme tamu ili pa si imal satelitska:) Zatoa sto celo vreme se prenesuvaat Barca,Real,ManUtd,Chelsea i tkn,najgolemite zvezdi igraat u tie ekipi i dete kao dete ke pocnas so filmovi ja igram ko Messi,sakam da bidam ko Ronaldo i tkn i ete veke pocna da flertuvas so nekoj golem tim:smir:

sigurno koa si pocnal da navivas za Portsmouth ili si bil u toa vreme tamu ili pa si imal satelitska:) Zatoa sto celo vreme se prenesuvaat Barca,Real,ManUtd,Chelsea i tkn,najgolemite zvezdi igraat u tie ekipi i dete kao dete ke pocnas so filmovi ja igram ko Messi,sakam da bidam ko Ronaldo i tkn i ete veke pocna da flertuvas so nekoj golem tim:smir:
тоа е еден проблем денеска се навива за играчи,тренери место за клубот

Вака:Во почетокот како мал навивав за манчестер но од 2005 мислам беше незнам точно почнав да навивам за помпи.Од почетокот не беше мн интензивно ама како шо одминуваше времето се појке го засакував клубот па така сега го достигнувам скоро максимумот

Никако навивањето за послаб тим не е за потсмев впрочем тоа е за респект...да се навива за некој тим од чиста љубов без разлика од која лига доаѓа или на која позиција на табелата се наоѓа:salut:

ја знам многу што биле за јуве па се откажале до ден денес ги колнам предавниците.и во серија Б сум навивал и во серија Ш да играат и да бидат први или седми неможам да се откажам како некој
Тие што се откажуваат од клубот не се навивачи туку се ПЕДЕРИ :drk:

Еден мој другар навива за Б. Дортмунд уште од мал... Сега незнае ни 2 играчи од неговиот омилен клуб ама затоа ги гледа резултатите, типува за победа на Дортмунд :wink:

Еден мој другар навива за Б. Дортмунд уште од мал... Сега незнае ни 2 играчи од неговиот омилен клуб ама затоа ги гледа резултатите, типува за победа на Дортмунд :wink:
ништо треба секоја утакмица да ја следи како знае.Значи пак навивал коа биле нешто:wink:

Рома од 99 па наваму без разлика на се. макар никогаш ништо да не освои рома за мене е најдобра на свој начин

Абе за почит е да се навива за некој релативно послаб или понепознат клуб, каков срам, што ви е.:smir:

За Лацио и Челзи. Иако Лацио е во тешка ситуација, никогаш нема да се откажам од нив :pipi:!

не е за потсмев воопшто јас навивам за Јунајтед

сепак си имам симпатии и кон други клубови од другите лиги
во Шпанија навивам за Депортиво Ла Коруња италија Фиорентина (ја следев и кога играше во ниските лиги кога го смени името во Флорентиа Виола)

Лион не е воопшто слаб, али на форумов јас сум сега за сега единствениот што навива за нив lyon многумина ми се смејат и ми викаат ај бе не заебавај сигурно навиваш за некој друг тим ( реал, барса, манчестер..) али нема шанса, за нив навивам од 2001 година.. и ќе навивам цел живот .
Само проблем ми е на форумов што кога играме со некој друг гигант, морам да се контрам со членови на фан-клубови кои имаат по 10-20 фанови, а ја сам :icon_lol:
али и тоа не ми е проблем, искачам на крај :hh:

Не си сам батка за Olimpique Lyonnais :smir:
Повеќето не го ни познаваат францускиот фудбал оти не е толку комерцијална лигата за жал. Додека работев во Франција ПСЖ го следев доста пати али какво ривалство имаат со Бордо може да позавидат многу други дербија во Европа.
Не знам дали знаеш а и за другите во Лион се гледа како на клуб на француската Аристократија и претставува гордост (како Вардар кај нас) за нив во европски рамки (не е случај тоа со Марсеј и Монпеље кои ги сметаат за "црнечки" клубови и немаат поддршка во јавноста. Истото е и со ПСЖ.

Значи не си сам во навивањето за Лион :smir:

Најважно е да се биде верен и лојален.
Пример еве има бајги навивачи што навиваа за Јувентус и Милан пред 2-3 сезони а сега навиваат за други тимови:helou:
Мерак ми е некогаш да ги гледам Рома,Фиорентина,Евертон ама Челзи ми е број еден уште од 2001 навака пред Абрамович да дојде...

Доколку си за некој клуб, навивај за него до крај. Не биди врти-капа.
Штета што таквитенавивачи се ретки. Повеќето се за најјакиот. Се прашувам само колку луѓе во Македонија навиваа за Челзи пред Абрамович. Или колку луѓе сега се за Чикаго Булс во НБА... :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom