Никифор претепан во Гостивар!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.825
Поени од реакции
11.453
Многу внимание му обрнавте на никифор ако ве чита ќе мисли најверни фанови му сте :pos:

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
као прво у Colosseum не гасат според тоа кој праи глупости а кој не.ја ќе ти кажам примери шо биле прекинати у 4 саат.Markus Schulz,Hernan Catteneo,gareth Emery,Jerome Isma-Ae........значи не с епрекинати ради тоа туку зашо доаѓа полиција и прекинува се.
Друго у Клуб 69 коа е никифор има највеќе гужва (Зборам само за петоците).
Трето можда ти е криво шо ти не пушташ у тие кафичи и пред тие луѓе па затоа мрчиш.И за разлика од тие маалските dj-и никифор е каде каде подобар зашо си знае он шо пушта,си има свој стил,а не као тие шо се нарекуваат dj шо почињаат со Roger Sanchez,swedish house mafia,па преминуе на hip-hop и на крај да заврши со ПинкТв.
Затоа доста со глупостите дека бил канта и не знам шо друго.
Никифор и уше пар dj се шо вредат у македонија.
А тоа за опремата си остануе дека и ја не би дозволил да пушта некој на моја опрема(освен ако не ми е ептен близок соработник шо во случајов ти и никфор не сте):smir:
Ау јбт,па где ја живим? Се извинувам едно прашање ќе може? Дали моментално му се обраќам на неговото височество Пол ван Дајк или мене така ми се чини!?

Ај преслушај се,ок?

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Ау јбт,па где ја живим? Се извинувам едно прашање ќе може? Дали моментално му се обраќам на неговото височество Пол ван Дајк или мене така ми се чини!?

Ај преслушај се,ок?
бар да кажеше со шо не се слагаш.иди ти преслушај сеа па реплицирај пак.Тоа шо го поштуем Ван Дајк и шо уживам во неговата музика *censored*.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Да да ете го пак, пак дојде на местото каде што беше "претепан".

Kajgana Shop

На врв Bottom