Бразил: Фирма за убиства, цена 12.000 евра

• Креатор на темата Креатор на темата Human
  • Време на започнување Време на започнување

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.608
Поени од реакции
5.298
Бразил: Фирма за убиства, цена 12.000 евра

Полицијата на Бразил открила фирма преку која можело да се нарача убиство. Цената изнесувала 12.000 евра за секаков вид ликвидација. Во операцијата биле уапсени 20 луѓе за кои постоело сомневање дека работеле за таа криминална организација. Во фирмата формирана пред шест години во Сао Паоло имало и поранешни агенти на воената полиција на Бразил. Муштеријата требало да уплати 30.000 реали на тековна сметка и да ја означи личноста за отстрел. Работа ќе биде извршена “ефикасно во целосна дискреција“, пренесуваат светските медиуми. Полицијата во стан во резиденцијалниот дел на Сао Паоло пронашла арсенал од пиштоли, снајпери, митралези, панцири. Како што објавуваат домашните медиуми фирмата била откриена во текот на истрагата за убиството на инспектор, кој важел за “нескршлив“ полицаец и претставувал закана за корумпираните колеги.

Нетпрес

Јебига, бизнис.:vozbud:

Да се најде некој мултимилионер Македонски па да фати да плати, и да очисти све ова лоповиве кои ни ја уништија државата!

Да бе, секаде има вакви фирми. Европа, Азија, а бе секаде...:tapp:
VO MEKSIKO PRED NEKOJA GODINA BESE OTKRIENA ORGANIZACIJA KOJA STO UBIVALA LUGE ZA 10000 DO 50000$ ODVISNO KAKVA LICNOST TREBALO DA BIDE UBIENA. VO HOLANDIJA BESE OTKRIENA FIRMA KOJA STO ORGANIZIRALA SAMOUBISTVA ILI UBISTVA ZA 8000 EVRA. MUSTERRI I BILE LUGE STO BILE TESKO BOLNI I NA KOI STO IM DAVALE INEKCII SAMI DA SI SPRICAAT IMI PA NEKOJ OD FIRMATA TOA GO PRAVEL. :tapp::tapp::tapp:

VO MEKSIKO PRED NEKOJA GODINA BESE OTKRIENA ORGANIZACIJA KOJA STO UBIVALA LUGE ZA 10000 DO 50000$ ODVISNO KAKVA LICNOST TREBALO DA BIDE UBIENA. VO HOLANDIJA BESE OTKRIENA FIRMA KOJA STO ORGANIZIRALA SAMOUBISTVA ILI UBISTVA ZA 8000 EVRA. MUSTERRI I BILE LUGE STO BILE TESKO BOLNI I NA KOI STO IM DAVALE INEKCII SAMI DA SI SPRICAAT IMI PA NEKOJ OD FIRMATA TOA GO PRAVEL. :tapp::tapp::tapp:

Друже овде зборуваме за фирма која работи на ист начин како другите, само што се занимава со убиства! Еееј, фирма за убиства.
Друго е некоја криминална организација, мафија да извршува нарачани убиства, а сосем друго е ова.

И ти што ми спомнуваш за таа компанијата во Швајцарија мислам дека беше, тоа е компанија која врши безболни самоубиства, ама по волја на тие што сакаат да се самоубијаат заради различни причини. Безболно самоубиство. И сето тоа е со дозвола од државата и е легално.

Сфаќаш што е разликата?

Да се најде некој мултимилионер Македонски па да фати да плати, и да очисти све ова лоповиве кои ни ја уништија државата!

Обично, се прави обратно, како во воведниот текст на темава, вакви фирми формираат токму оние кои што треба да бидат очистени, па ги „чистат“ оние што треба нив да ги „очистат“, т.е. луѓето кои ги штитат законите.

ма ни доналд трамп нема толку пари за да се средат сите лопови тука...

него нели и тука имаше двајца кои беа осудени за убиство од корист?
колку што се секавам некој од америка го нарачал убиството платил 50 000 евра ако не грешам.

и еве зашто треба да се воведе смтна казна у Македонија за ваквите болни умови платени убијци

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom