Тоше Проески

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Е добро де, матрица е - не испеана. Што е проблемот?

дали е можно да е од тоше ми беше прашањето

a od kaj go najde imeto Nisam andjeo,kade e spoomenato deka toa e imeto na instrumentalot?

ToШе , не тоше , нова или не.. матрицава е киК ес :)

Почетниот дел од матрицата ужасно ме потсетува на Like a prayer од Мадона.
Дали е ова песна на Тоше или не, времето ќе покаже.Презаситен сум од вакви информации, шпекулации, песни и се останато, кои излегуваат буквално на диво на интернет.Оладете малку, и остајте работите да се одвиваат според тоа како што е замислено...

Почетниот дел од матрицата ужасно ме потсетува на Like a prayer од Мадона.
Дали е ова песна на Тоше или не, времето ќе покаже.Презаситен сум од вакви информации, шпекулации, песни и се останато, кои излегуваат буквално на диво на интернет.Оладете малку, и остајте работите да се одвиваат според тоа како што е замислено...
A kako e toa zamisleno ,koj toa voopsto zamisluva:toe:

Има луѓе кои се грижат за тие работи.Колку што сум јас известен, од Тоше ќе слушнеме уште многу никогаш јавно не изведени песни.Баталете со ваквите информации и шпекулации, барем не за некој како Тоше.Со текот на времето, ќе видиме дали песнава е негова , или не...

Има луѓе кои се грижат за тие работи.Колку што сум јас известен, од Тоше ќе слушнеме уште многу никогаш јавно не изведени песни.Баталете со ваквите информации и шпекулации, барем не за некој како Тоше.Со текот на времето, ќе видиме дали песнава е негова , или не...
Prvpat slusam za ova:nesvest:

песната ја најдов на форумот на gitare.info Таму фигурираше со горенаведеното име, што не верувам дека е оригиналниот наслов. И јас се сложувам со останатите членови дека времето ќе покаже дали ова е вистина песна на Тоше. Благодарам на сите и се надевам доколку некој дознае нешто ново ќе го сподели со нас.ПОЗДРАВ ДО СИТЕ ФАНОВИ НА НАШИОТ НЕНАДМИНЛИВ ТОШЕ!

Еве и текст за претходно прикажаната матрица, песнава ја пее Преслава.

ухх кој би помислил.РЕШЕНА дилемата koj bi pomislil deka ova e bugarska pesna. Fala vo sekoj slucaj.ZATVORENA TEMA!

Каков FAIL беше ова. Матрица на Преслава да претпоставите дека би ја пеел Тошка... :icon_lol:

ахахаххах многу добро беше за да звучи бугарско... али во право сте срам е. Како да ја избришам темава? :tapp::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom