Fifa World Cup 2010

Sluzbena za mene poso go nema Zelen da izigrame , a koa se najdovme u petok mu vikav da izigrame nejkese -ne bil zagrean.

Sluzbena za mene poso go nema Zelen da izigrame , a koa se najdovme u petok mu vikav da izigrame nejkese -ne bil zagrean.
седи бе МАЖ!
нејќев во петоко, оти не ми се играше!
Вчера цел ден бев тука, тебе те немаше, виде довичински и тео дека бев тука и изиграв со манУтд...
Ако сакаш денес да изиграме, НЕМОЖИ службена. ДО СРЕДА МОЖИ да изиграме, а денес е среда. Така да вечер уклучи се ќе играме. Оти прва сум на работа. ( цепам дрва )

Cekam,Cekam nikoj ne mi pishuva che si ja zeam sluzhbena poz poz

Ja po cel den te cekam na hamaci.Na mrezata Macedonia B1.Te nemaa! Kazuj termin obbavezno.Inaku so adziski nemozeme da izigrame,nejke da se ukl!!

So saven nema sansi da izigrame ima relayed tunel ili blocked nekogas a na tishe kompjuterot ne mi e vo red i se iskl fifata

Уште овие три натпревара останаа неизиграни :

Adziski ? - ? Saven_Juventus

Nikola ? - ? Saven_Juventus

MAN-CE-STER ? - ? ZelenoBel

Ja zemam sluzhbena so Saven go nema go chekam na mrezha cel den ne sum jas kriv on e..Pozz

2ceqmo8.jpg

I dvajcata se online ama na razlicni mrezi Taka da nema so da se bunat, nemozat da se najdat

ne se mesam veke vo organizacija ama mislam deka treba 0:0 i taa da se pise kako i mojata so Adziski

pozz

2ceqmo8.jpg

I dvajcata se online ama na razlicni mrezi Taka da nema so da se bunat, nemozat da se najdat

ne se mesam veke vo organizacija ama mislam deka treba 0:0 i taa da se pise kako i mojata so Adzisk

pozz

ubavo mu pisaa na koja mreza da vlezi go cekam 3 dena neka ne se praj na toso !

Па што сакаш да сезам онлајн 5 дена за да те чекам 2 минути да се вклучиш???

--- надополнето ---

Значи да разјасниме. Еднаш коа ке се сретнеме и ти коа нема да сакаш да играш понатаму доколку не се сретнеме (а ти не си често на хамачи) партијата е моја.

Влезете сите на оваа мрежа - Macedonia FVR
passssssssssssssssssssssssss - 0000

--- надополнето ---

Група А :
42jcp.jpg

Табела :
9j0y81.jpg

Група Б :
x5umi8.jpg

Табела :
dh32xf.jpg

Група Ц :