Fifa World Cup 2010

Nisto od pocetokot na kupot od ovoj vikend ???

Nisto od pocetokot na kupot od ovoj vikend ???

Овој викенд нема да може зашо е први Мај знаете : ) Празничиња и така : ) ) Од нареден викенд здравје почнуваме : ) )

Ауффффф,и јас сакав да се пријавам,ама готооооо!

Еве ги групите , кој се правени според табелата од Македонија А Супер-лига :

2jdnkg8.jpg

1oqhap.jpg

nfpibm.jpg

fa09e1.jpg

сите членови нека влезат во оваа мрежа на хамачи :

Netword ID : Fifa World Cup 10
Password : fifa

Нека влезат само членовите кој ќе се натпреваруваат во овај куп .

Натпреварите ќе почнат од оваа недела , двојките ќе бидат дополнително објавени до Петок .

Нашата група дефинитивно е група на смртта.. Можеби Dovicinski И Man-ce-ster се фаворити,ама јас најавувам изненадување :vozbud:

Нашата група дефинитивно е група на смртта.. Можеби Dovicinski И Man-ce-ster се фаворити,ама јас најавувам изненадување :vozbud:

И јас планирам да одам на изненадување иако ќе биди немогуче :helou::helou::helou:

Дали ке биде добро да ја симнам игравА?

Имам:

RAM: 512 MB
Grafika: Nvidia Geforce FX 5200
2.53GHz.

Фала.:smir:

Почнуваме со Fifa Wolrd Cup 10 !

Oва е распоредот за овај викенд :

Група А :

53mtsp.jpg

Група B :

14dnbcl.jpg

Група C :

j6o5xh.jpg

Група D :

hs6s0h.jpg

Натпреварите да се изиграат Сабота-Недела најкасно до 24:00h

Ќе се игра со возвратни утакмици , значи во групната фаза секој треба да изигра по 6 натпревари .

Некои членови уште не се влезени во мрежата на хамачи ( Kliment_pl , Zlatanovski , Adziski ) , влезете на мрежата неколку поста погоре !

Среќно :smir:

Доколку некој се откаже, може ја на негово место или ??

:smir:

Јас би предложил да се играат по 3 натпревари за викенд, немора толку долго да се игра купов, ако се заврши порано па ке се направи и нов, вака сигурно ке трае 2 месеци, сега сме мај, а лугето ке избегаат на некаде усте на 10 јуни!

ПРЕДЛОГ САМО

ДА ДА ДАЈТЕ БАРЕМ ПО 3 НЕДЕЛНО ЗА 2 НЕДЕЛИ ДА ИЗИГРАМЕ ПО ГРУПИ. СЕГА ЛЕТО ИДЕ КЕ БИДЕ ТОПЛО ДО КОМПЈУТЕР. :nesum::nesum::nesum:

Доколку некој се откаже, може ја на негово место или ??

:smir:

Да ТоРпЕдО ќе бидеш заменет доколку некој не се појави или слично !

Јас би предложил да се играат по 3 натпревари за викенд, немора толку долго да се игра купов, ако се заврши порано па ке се направи и нов, вака сигурно ке трае 2 месеци, сега сме мај, а лугето ке избегаат на некаде усте на 10 јуни!

ПРЕДЛОГ САМО

ДА ДА ДАЈТЕ БАРЕМ ПО 3 НЕДЕЛНО ЗА 2 НЕДЕЛИ ДА ИЗИГРАМЕ ПО ГРУПИ. СЕГА ЛЕТО ИДЕ КЕ БИДЕ ТОПЛО ДО КОМПЈУТЕР. :nesum::nesum::nesum:

Вие не се грижете за седум недели, максимум осум ќе биде се завршено !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom