SS Lazio vs. AS Roma (1:2)

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување

Исход од натпреварот?

• Победа на Лацио

Гласови: 21 22,6%
  • Нерешено

Гласови: 13 14,0%
  • Победа на Рома

Гласови: 59 63,4%

• Вкупно гласачи
    93
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Честитки до навивачите на Рома. Сепак Лацио не е екипата која би им го попречила патот до титулата:helou:

на крај толку беше досадна утакмицана што заспав на крај коментаторон ме разбуди коа се дере финито уно-дуееее :)

Моментално голманот на Рома е боље од Цезар треба Дунга да прати малце.

Ако може некој да постави видеа од головите :(:icon_conf:cry:

Значи кои гревови се овие Лацио еј, па уште ќе се тепаат на крај на утакмица :tapp:

Вистинско дерби. Само овие од рома, не научија да не плачат бе... и коа победуваат плачат бе...+ судијава, смешка.

Убаво му текнало на Флокари, фора да им даде, интересно да биде... им еам атер помаранџеста, ко Вмровци се плачковци *едери едни дебилни.

Значи кои гревови се овие Лацио еј, па уште ќе се тепаат на крај на утакмица :tapp:

Рома тепаа и маваа по терен цела утакмица, па никому ништо, ниеден црвен не им даде судијата... :tapp:

за сите навивачи на Лацио-ТИШИНА!!

се надевам ќе им ја пуштите на Интер:tv:

Честито до сите фанови на Рома...Ова го сакав,победа на Рома...Уште колку кола има до крајот,и со кои играат Интер и Рома до крајот ако некој ми пише ќе бидам благодарен...:pipi:

"Тишина" дома да им викаш на твоите... :tapp:

Кој си бе ти да ми кажуваш да заќутам?!

а што имаш повеќе да кажеш??? толку е таа...капут!!!

како тим бевте славни оваа надела,ве имаше на ТВ,по весници ова она, знаеш, оти можеби ќе и попречите на големата Рома во шансите за скудетото... замина таа еуфорија изгубивте, сега фан клуб Лацио ќе биде активен дури за наредното Дерби, ако има другата година Дерби:tv:

како тим бевте славни оваа надела,ве имаше на ТВ,по весници ова она, знаеш, оти можеби ќе и попречите на големата Рома во шансите за скудетото... замина таа еуфорија изгубивте, сега фан клуб Лацио ќе биде активен дури за наредното Дерби, ако има другата година Дерби:tv:

"Големата" Рома! Со дури 3 титули во Сериа А, дури една повеќе од Лацио... И со дури ниеден трофеј во европските купови!

како тим бевте славни оваа надела,ве имаше на ТВ,по весници ова она, знаеш, оти можеби ќе и попречите на големата Рома во шансите за скудетото... замина таа еуфорија изгубивте, сега фан клуб Лацио ќе биде активен дури за наредното Дерби, ако има другата година Дерби

Ме насмеа да си ибеш векот. :pos::pos:

"Големата" Рома! Со дури 3 титули во Сериа А, дури една повеќе од Лацио... И со дури ниеден трофеј во европските купови!

ај да не се лутиш, може ли вака: малата Рома, а големиот Лацио, НО во Сериа Б

Честито победа на навивачите на Рома !
Вучиниќ, ѕвер, таков гол одамна немам видено, тешко дека летово ќе го задржите .
Од друга страна, пак, Коларов ми остави впечаток, и верувам дека летово ќе замине во појак клуб .

Борбата за скудето продолжува :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom