Најдобар аларам за будење од сабајле?

• Креатор на темата Креатор на темата Sassy
  • Време на започнување Време на започнување
Најдобар аларм за будење е навика, мене никој и никогаш не ме будел, кога и да треба да станам,но тоа се стекнува со годините - како и стажот и тра:helou::helou::helou::helou::helou:дициите.

Momentalno najdobar alarm za budenje e kerka mi Jana koja ima 2 i pol meseci, potocna od shvajcarski saat e :)

Poznato e deka po utroto denot se poznava:) No sekoe utro koga treba da stanes mnnn rano za na faks, uciliste, rabota i tn mora nekoj da te rabudi tolku rano-t.e budinikot na saatot. televonot ...
Nezz za vas no jas navisitna mrzam koga ke me razbudi nekoja odvratna muzika, em nemozam da stanam,em denoet mi e katastrofa bijki od sabalje sum uzasno nerapolozena.. Pa sakam da cujam ako ima nekoj predlozi za toa koja pesna najmogu obozavate nautro da ve budi a ve polni so pozitivna energija i imate elan za celiot den:pipi:

Никогаш не сум користекл будилник и никогаш не сум задоцнил никаде кога јас сум бил во прашање.Битно е да се има контрола врз себе и нема проблеми.

Зависит ...
кучето : гребење на вратата со ногата.:smir:
братон : собирање в ќебе и бум на земи или тргање за едната нога или скокоткање.:pos2:
мама : нежно, полека и тивко (млада госпоѓице ајде стани за ваму си ...):wub:
тато : секогаш пред да заминит за на работа пошо е одговорен и нејќет да каснит брзат и ко ќе го растресит креветон мислиш земјотрес имат.:nesum::pos2:
мојот телефон : моментално Lady D'arbanville од Cat Stevens.:smir:

Најдобар аларм за будење на сабајле ми е вечерната мисла со која легнувам

Никогаш не сум користекл будилник и никогаш не сум задоцнил никаде кога јас сум бил во прашање.Битно е да се има контрола врз себе и нема проблеми.

браво :)

на телефонот металика - unforgiven

Неможе подобро...

Од телефонот една крајно иритирачка музика и многу често знае да летне телофонот во некој ѕид зоштоме мрзи да отоворам очи и стискам погрешно копче односно snooze и петиот пат ја прелева чашата го лепам за ѕид си испаѓа батеријата и мирно си го продолжува сонот. Јебига само на едно копче скроз се исклучува алармот а на сите останати по некое време пак ѕвони :zid:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom