Матура

Член од
16 јуни 2010
Мислења
108
Поени од реакции
21
Денес завршив со полагањава и крај веќе аман нема учење летово :vozbud: Првиот предмет интерно лесно го полагав, опуштена атмосфера имаше можеше и да се препишува и све али денес на полагањето....страшно! Ама не ми е гајле битно 5ки иам по двата интерни (право и историја) и така. :)
Ме интересира како е по другиве школи, има ли препишување на интерните полагања?

Честитки за 5ките :)) па одма резултати добивте, а :))

Кај нас првиот датум за полагање на интерни беше вчера, другите се следнава и последнава недела...:S
јас првиот го полагам во понеделник, вториот во петок, така што кога ќе завршам ќе ви кажам како било...

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Честитки за 5ките :)) па одма резултати добивте, а :))

Кај нас првиот датум за полагање на интерни беше вчера, другите се следнава и последнава недела...:S
јас првиот го полагам во понеделник, вториот во петок, така што кога ќе завршам ќе ви кажам како било...
Епа историја полагав у средата и вчера ни беа готови резултатите, а право полагав вчера и пошто класната ни е у комисија прво нашите тестови ги прегледа :)

IKO_MC

I'll Shit On You .!.
Член од
8 ноември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
14
Епа историја полагав у средата и вчера ни беа готови резултатите, а право полагав вчера и пошто класната ни е у комисија прво нашите тестови ги прегледа :)
Moze da mi kazes sto prashanja imashe na testot po istorija? :helou:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Абе тие се различни во сите школи. Ако сакаш ќе ти ги пратам ама џабе нема да бидат истите.
А зарем не ви ги дадоа на вас за да ги научите???

IKO_MC

I'll Shit On You .!.
Член од
8 ноември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
14
Ni gi dadoa prashanjata ama go izgubiv listot :D Taka da ako ne te mrzi prati mi gi .:icon_bigg

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Јас ти препорачувам да ги побараш да ти ги прати некој од твое школо. Затоа што прашањата што ние ги полагавме ги составуваа професорите по историја од мое школо, што значи дека прашањата што ти ќе ги полагаш се составени од професорите во твоето школо, а они меѓу себе не соработуваат така да џабе ќе ги учиш овие прашања што јас ги имам.

Член од
19 април 2008
Мислења
302
Поени од реакции
25
Јас ти препорачувам да ги побараш да ти ги прати некој од твое школо. Затоа што прашањата што ние ги полагавме ги составуваа професорите по историја од мое школо, што значи дека прашањата што ти ќе ги полагаш се составени од професорите во твоето школо, а они меѓу себе не соработуваат така да џабе ќе ги учиш овие прашања што јас ги имам.
У глобала лесно беше?

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Готово и јас со полагањето, денеска беше крајниот тест, ПРОГРАМИРАЊЕ. Малце ни вметнаја нови прашања, ама ја истуркавме. Иначе, шо мислите, тешко 5ки на екстерниве че извајме?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Да не запамти некое прашање, може ќе ми се падне истото? :pos:

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
Алал да ви е, ја уште ни еден не сум полагала, ќе се мачам до 30јуни, а бај д веј никој професор не давал апсолутно ништо да се препише :( така што ми останува да учам и да се надевам дека прашањата ќе бидат лесни.
Ако има некој од тука што полагал информатика да ми каже како оди полагањето во вашите школи, од што се состои тестот(теоретски практичен дел и сл)

Z

ziko bt

Гостин
денес завршив со сите тестој од то шо напишав ми се чини на 2та екстерни ке имам 3ки,а на интерните 5ки сеа уште да си почекам до кај 10 јули негде па да видам дали сум во право

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Филозофија петка.
Информатика денеска полагав,очекувам петка.
и крај со средното школо.:pipi:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Последно полагање денес. Биологија ми е 5ка, а математикава од денес очекувам некоја 11ка:)
Како и да е, по се изгледа оцените од матурава ќе ми бидат малку подобри од што очекував:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom