Матура

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
е шо има на сликава? оваа беше уште пред две години кога полагавме ние. мислиш дека за вас ќе бидат само болдираните? не, ќе бидат сите + болдираните. За нас беа само тие шо не се болдирани
добро де,ја најдов и ја пастирав:))/фл на инфо бтњ,јас и така не планирам да учам.:)),само се молам на Бог добар професор да не “чува“ :pos:/како го гледав,без учење 70 посто можеш да одговориш на прашањата,е сега тие 30 проценти,ако можам да се консултирам...ке биде супер:))

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.721
A што ако отидеш Not attending :pos:

M

Mario Gómez

Гостин
Aj неке е со лесно утре, препишувањето е easy job, само да нема од министерство некој. :)

Туку дај некој нека објасни детално околу записников. :)

Rokerot

The Guitar Addict
Член од
30 април 2007
Мислења
218
Поени од реакции
20
Ау ќе го качи некој тестот на рапидшер или до кога да чекаме ? XD

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Наслушнав дека во мое школо ќе има тестатори од Цветан Димов:vozbud: Таму професорите се срциња, така?

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.404
Поени од реакции
25.269
Море elektro, утре полагаш сега ти текна да прашаш шо се бројт а шо не? 4 години ак не си напишал ни едно составче сега тури му курот, кајчето потонало за веслата не ќе се фаќаш.
А за то шо и како ќе паднит (демек некој слушнал од ваму, друг му кажале од таму) ак вервите требит да сте... не знам.

Член од
28 април 2008
Мислења
258
Поени од реакции
9
Ајде луѓе утре со среќа :salut:

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Пошто не можам да најдам пример како се пишува ОГЛАС, ќе може некој да пише :)?

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
F A I L: Го имало у прирачникот, сега видов...

--- надополнето ---

Таму формата тешко да е запазена како што е во прирачниците. Нејќам огласот да ми изгледа вака:

PRODAVAM SUPER ZAKON SOCUVANA KRAVA, DAVA MLEKO EPTEM, ZAKON AKO SAKATE DA SI OTVORITE VASA FARMA. JAVETESE NA 077 XXX XXX

Член од
7 април 2010
Мислења
59
Поени од реакции
1
А треба ли да носиме лични карти и сл.

Kajgana Shop

На врв Bottom